- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко деца искате?
Странно ми е да чета от хора на по 15-17 години колко ДЕЦА искат да имат..![]()
остава да се дадете идеи и как ще се грижите за тях...
Аз съм почти на 19Първоначално написано от machoka
Пък и какво лошо има... нали това са просто мечти..
![]()
А, нищо.. вярно че са мечти, които ще станат реалност един ден..
просто е малко неуместно. Тогава дали ще имаш или броят на децата няма да зависи просто от това 'колко искам да имам' /сякаш става въпрос за котенца/, а ще зависи от съвсем други, по-сложни и комплексни фактори, които на тези години дори не подозираш.
Е, да... Тогава пак може да си 'искаш', но вече идва въпросът, дали 'можеш'Първоначално написано от machoka
![]()
На мен ми се наложи на 'тия години' да живея с отговорностите върху себе си като на 30 годишен мъж. Не питай защо, но в един повратен момент от живота си, който при мен просто дойде прекалено рано, променяш мирогледа си. Т.е. ти няма да го промениш, ако ВЕЧЕ си на 30, за жалост аз не съм
За това се изказвам от тая гледна точка.
Аз сериозно се замислям за деца, не сега, но след 6 години, ако още съм с моя човек и завърша следването. Заедно сме от 2 години само, но въпреки това сме го обсъждали доста пъти този въпрос. Би ни се искало след 6 години, но пък първо:може да не сме заедно, второ: финансова страна е много важна, ако не можем да му осигурим добър живот, ще почакаме.
Живот и здрава да сме заедно дотогава! Надявам се да заживеем по-рано заедно и се радвам, че има къде. Но сега ще полудувам 5-6-7-8 години и после ще му мисляНе удобрявам брак на 20 години/поне за мене си/.
две близначета момиченца![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
machoka - Не съм съгласен с твърдението ти за годините. Според мен заради определени отговорности чонек може и да живее като 30 годишен мъж, но в останалите аспекти той мисли като човек на възрасрастта си (а може и по-малък). Това го казвам поне като гледам себе си.
1-момиче
две![]()
може би момчета
Дъщеря и син.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Две момичета и едно момче : )
2-момичета!!!Също може и 2-момче и момиче,но гласувах за първото
!!!
2 мъжки.А може и само едно
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Искам 2 или 3 деца, без значение на пола
Ама ми е мнооооого рано още да мисл за това.
хъхъ..
Защото България страда от отрицателен прираст и трябва да се борим той да стане положителенПървоначално написано от Verminaard
![]()
хъхъ..
Грешиш, но си отчатсти и прав.. може да мислиш като 30 годишен на 19, но може и обратното - акъла да ти е на пубертет и на 30..Първоначално написано от Забавно ми е
в крайна сметка за човек се съди по делата му, те говорят най-добре.