.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

За думата "Благодаря"

Време е и аз нещо да напиша тук. За думата Благодаря... Имам висок успех в училище и помагам на много хора и ми е много драго когато някой каже Благодаря!. И то само защото съм му помогнала да изкара петица. Просто ми става мило. За разлика от това веднъж с най-добрата ми приятелка пресичахме един булевард и тя тръгна по-рано и щеше да я блъсне кола. Аз обаче я дръпнах и се размина на косъм. След това започна да крещи как е щяла да умре, но и едно благодаря не каза. Казах и, че аз и спасих живота, но тя си продължи нейното. Така си и остана. Гадно ми е, че хора, които не са ми приятели, ми благодарят, а най-добрата ми приятелка (вече бивша) - не. За вас важна ли е думата Благодаря?

Голям фен
    "Спасих ти живота" ли и каза?Доста позьорско ми звучи!Нормално е да се е паникьосало момичето!А ти не трябва да "помагаш",за да си просиш благодарности.Направи добро и го хвърли в реката!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    "Спасих ти живота" ли и каза?Доста позьорско ми звучи!Нормално е да се е паникьосало момичето!А ти не трябва да "помагаш",за да си просиш благодарности.Направи добро и го хвърли в реката!
    напълно съм съгласна..добър е този който прави добро и не се фука че го прави..

Да,естесвено.Много пъти неща,които съм правила за у-ще/проекти,презентации/ казвам,че съм го правила с някой от класа.. .../е,аре са не се правя на Света вода ненапита ама.. / ...и примерно,че аз съм се мъчила вкъщи да го напрая,а някой е мерил улиците и едно благодаря не казва...

Guest
    Това с колата беше:
    Тя: Леле, майка ми ако ме беше видяла, щеше да те пребие. Щеше да каже, че ти ме караш да минавам оттук. Ами акоб рат ми ни е видял?...
    Аз:Ехоо, можеше поне едно благодаря да кажеш...
    ОБщо взето е така. Знам, че не е правилно, но никой не е безгрешен.

Guest
    I dvete ste mn zadrusteni

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Абе тая дума само на мен ли ми звучи гадно ??
    Пък авторката да не се впряга за глупости.
    хъхъ..

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Съгласна съм. Се пак ти решаваш дали ще помогнеш или не. Вярно е че понякога ти става гадно когато останеш неоценен, но това че не са казали едно "Благодаря" неозначава че не оценяват това, което правиш. Някой неща не се казват те се чувстват. Пък и нали знаеш, че двете думи, които се казват много трудно са Благодаря и Извинявай.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си