- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искаш да му кажеш (да и кажеш)
Какво искаш да кажеш на половинката си в този момент! Аз искам да му кажа сега :
![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Бих искала да му чеСтиТя ПразНиКа..щОтУ кОлкотО и По ГоляМ от МЕне да Е..Той е НедоРаСляк..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
...Nie mai ot 2 dni ne hodim ve4eBih mu kazala 4e...mai naistina nqmame bude6te zaedno
![]()
Da ne zabraish da minesh 14:30 shtotoooo ....![]()
![]()
..............
Бих му казала, че е идиот!![]()
Щях да му кажа, че в момента изпитвам някакво сексуално привличане към него.![]()
Че я обичам![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Че искам да ме обича винаги ...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мии, ако ми се сърди да престане, щото мн ме ядосва така !!![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
ISKAM DA I KAJA 4E SHTE SI MISLQ VINAGI ZA NEQ KAKVOTO I DA STANE!!!
...че го обичам безумно много и съм благодарна на Бог, че ме дари с такава невероятна любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Искам да сме заедно винаги, да сме щастливи и да имаме общо бъдеще.И е много секси и полудявам по него.![]()
4e e vsi4ko koeto imam i nqma da si prostq ako go zagubqobi4kam te {P}
Първоначално написано от ™G-Baby™
4e o6te go obi4am zad maskata ot omraza...
Che go mrazq za tova koeto napravi s men![]()
Se pak si go bichkam
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
4e mnogo go obi4am i iskam da bada postoqnno s nego, kakto prez tezi 3 dena dokato bqhme zaedno na ekskurziq. Obi4kam te 4o4ko.![]()
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
''I wanna fuck you''![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Че съм с него, че не искам да крие от мен това, че в момента страда и му е криво, защото аз така или иначе разбирам по погледа му. Че страшно много го обичам и адски много ми липсва. Че не мога да преживея обстоятелствата, поради които ни е невъзможно да се видим тея дни и че непрекъснато мисля за него.
И още... че, знам, че въпреки всичко което се опитва да ни причини съдбата, някой ден ще бъдем най-щастливите, защото се обичаме, а това е най-важното.
Оп... много стана... май е време да му звънна.
Искам да му кажа, че страшно много го обичам и че дори понякога да се караме, това само може да заздрави връзката ни![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
че го харесват и то много,и че е супер сладък и бих искала да го питам дали и той ме харесва
де да можех да му го кажа това всичкото в очите![]()
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Za jalost ot mnogo vreme ne sym s nego ... no vse pak iskam da mu kaja: mrazq te tolkova silno kolkoto i te obicham,no nqma da se vyrnap ri teb.Vyrvi pri onaq drugata.Dano ti dade tova koeto iskash - no ne vqrvam i tq nqma da te obicha kakto az!Tq nqma nishto obshto s teb.I oshte neshto - pojelavam ti ot syrce da stradash taka kakto az stradah za teb!!!
Хах аз ако го извикам, той може и да ме чуе щото живее в съседния блок![]()
Обичам те!!!
И аз така =D>Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
И че го обичкам страшно много!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари