- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искаш да му кажеш (да и кажеш)
Че я ОБИЧАМ страшно много и бих дал и направил ВСИЧКО за НЕЯ !!!![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Искам да кажа на един УбаВеЦ, че е голям идиот, и ако скоро... много скоро... не разбере какво изпуска ще тряабва да остане с пръст в устата и празното си самосъжаление.
Въпреки това...
Заспивам и се събуждам с мисълта за теб и усмивката ти {}
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
..че ми липсва и искам да е при мен, да спинкаме заедно и да се гушкаме![]()
![]()
В този момент искам да й кажа че е тъпа курва и че ми е през кура за нея...
Също така искам да й кажа че за последните 3 месеца съм й изневерил поне 100-тина пъти...
Обаче няма да й го кажа шото ми се прави секс утре...![]()
Първоначално написано от 6А
![]()
![]()
Давай докажи простотията си на целия форум...
Бих му казала, че той е един, единствен и неповторим и за мен ще е винаги специален. Обичам те, Коте![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Че ми липсва![]()
Иска ми се всичко... да се върне... да сме заедно и да не си спомняме какво е станало... да поправя нещата..
Не-е-е, всичко се разви твърде правилно
А и всички знаем - няма връщане на зад.
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
iskam da i kaja, 4e se pravi na ne6to, koeto ne e... i skoro 6te zagubi
lipsva6 mi ela da me gu6ne6,surceto mi se izpulva,6tom pogledna v o4ite ti.toi 6te mi akje obi4am te i 6te sleem ustnite si v celuvka :P
Първоначално написано от 6А
Леле майко![]()
Ами искам да му кажа, че съм много щастлива, че дойде в живота ми и да му благодаря, че ме допусна до себе си..{}
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
На кого говорите?![]()
..S vseki izminal den ti zna4i6 vse pove4e i pove4e za menTi si moito slan4ice v sku4niq den (sun) Dori kogati vali v men e veselo za6toto si me4taq kak nqkoga s teb 6te tancuvame pod dajda.Mnogo malko e da kaja 4e sm vlubena v teb .Stra6no malko e da kaja 4e te obojavam.Ti si vsi4ko za men.Bi4kam si te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!
Че го обичам страшно много.Че бих дала всичко за него.Че заспивам и се събуждам с мисълта за него.Че той е моя живот ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОМВ МОЯ ТИ СИ НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО КОЕТО ДАВА СМИСЪЛ НА ДНИТЕ МИ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да си такова майката...
...for those 10 sec...or less...I'm free
Искам да му кажа че го обичам изключително много.
shtqh da mu kaja che strashno sajalqvam za vsqka luja ,koqto sam mu kazala i za vsqka istina,koqto sam mu spestila..
ЧЕ Е ЕБАТИ КОПЕЛЕТО НЕщАСТНО И МНОГО МЕ ДРАЗНИ ДЕБИ И СМОТАНЯКА ПРОСТ !
vsu6tnost mu go kazax
milo/makar 4e v momenta nadali ti e do takiva obru6teniq/ti si vsi4ko za men i nqma da si prostq ako te zagubq za ne6to takova-ne6to slu4va6to se po moq vina-ne6to koeto moga da predotvratq edinstveno poradi pri4inata 4e e bezsmisleno,glupavo,nedorazbrano,prodiktuvano ot tozi sa6tiq strax-da ne te zagubq.dujalqvam za vsi4ko,6te i se da mislq predi da napravq ne6to,no obiknoveno purvo reagiram,posle pitam,kak mi se 6te da se promenq,samo zaradi teb,samo za da ne vidam tuga v o4ite ti,obe6tavam da opitam,opitvam i dosega,no mai ne spolu4vam,a kak mi se iska da prestana da te naranqvam.sujalqvam i sulzite nqma d iztriqt kazanoto
Че го обичам адски много и му благодаря че е до мен!
Точно в момента искам д аму кажа , че съжалявам адски много за всички грешки, които допуснах ... че ми липсва безумно много и че го обичам повече от всичко ! Всъщност за мен той е ВСИЧКО !!!![]()