.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

На 14г съм и искам диета

Значи на 14 съм 51 кг. и искам да стана 45,но не някаква диета дето нищо да не се яде...

leleeee ti kvo iskash be ?? az sum na 15 teja kaji re4i 55 .. debeli4ko sum .. ama 4ak puk da staam 45 ... dietite ne sa polezno neshto .. 4uvala li si za obratniq efekt? kogato tezi kg koito si izgubila se pribavqt umnojeni po dve?! .... edna fr kaza 4e mn`se otslabvalo ako qdesh samo zelen4uci i meso.. po 6 kg na sedmica

Голям фен
    Много си малка,бе.А пък щом искаш да отслабнеш-сега е подходящ сезон-наблягай на повечко плодове и зеленчуци.Ограници тестените изделия и газираните напитки.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    az kato sam na 16 i 175 67 kg

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи от ръста, може да си 55 и да си 175 висока примерно.Тогава не мисля, че ще си дебела.
    А относно авторката-колко си висока.45 килограма са малко.

За да определиш нормалното за теб тегло е нужно
    от ръста си /в см./,да извадиш 100/български стандарт,или да
    извадиш 110 /френски стандарт/ Полученото число е нормалното за те6 тегло-Имай впредвид,че фланцузойките са фини
    Ако пък си с повечко кг,бягай,ходи повече,ей такива неща-ДВИЖЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Na4i po taq logika momi4e koeto e visoko da kajem 160cm trqbva da e 60kg..tai li?Az 4e sam 166/58 zadnika mi ne ot malkite a kakvo da kaja ako sam 166/66.Tva mi se struva stranno i absurdno.
    Това го четох в списание,май Космополитън беше..Пък и не винаги,ако примерно си 60 кг приличаш на толкова,на някои хора костите им тежат повече,на втори мусколите и т.н.
    То по бг станрадрт обикн е едно,а за французите
    Но 100%,ако си 166висок и тежиш 55-6 си с нормално тегло
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

hahahaha mo6no praseta

аз пък съм мъж на 18 съм 184см 84кг и въобще незнам кви са тея глупости. за 14 години не разбраxте ли как се отслабва - не требва да се ядат тестени изделия, по-малко месо, да не ядеш когато ти падне - горе-долу в един час, да не ядеш не по-късно от 7.30-8 и разбира се тренировки т.е. спорт

pfpfpfpf s tez dieti ne sa re6ava ni6to posle moje6 da nedebelee6 dvoino prosto zdravoslovno hranene i pove4e sport

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fifa2007
    аз пък съм мъж на 18 съм 184см 84кг и въобще незнам кви са тея глупости. за 14 години не разбраxте ли как се отслабва - не требва да се ядат тестени изделия, по-малко месо, да не ядеш когато ти падне - горе-долу в един час, да не ядеш не по-късно от 7.30-8 и разбира се тренировки т.е. спорт
    С изключение на безразборното хранене и тестените изделия, другото, което каза са глупости.
    Може да се яде месо при диета без проблем. Може да се яде и в 22 часа без проблем. Може да се отслабва и без спорт.

Супер фен
    Колко си висока? Аз съм на 14 все още и съм 50 кг и съм 160см. Според мен не съм крайно дебела. Значи не би трябвало и да си.

Мега фен
    Град
    София
    Ами не си дебела според мен, а и не е хубаво на 14 да паэиш диети.Эвучи иэтъркано и банално,но е истина.Органиэмът ти сега се раэвива и едно диета може да усложни и дори да прекрати доста важни процеси беэ да се усетиш....каэвам го от личен опит.Преди време имах доста кофти случка от теэи диети..!По-добре просто ограничи сладкото и спортувай!При интенэивност спортът винаги дава реэултати.
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Na4i po taq logika momi4e koeto e visoko da kajem 160cm trqbva da e 60kg..tai li?Az 4e sam 166/58 zadnika mi ne ot malkite a kakvo da kaja ako sam 166/66.Tva mi se struva stranno i absurdno.
    аз пък съм чела че от ръстта се вади 110 за жените, например:
    ако си 1,60 би трябвало да тежиш около 50 кг
    абе за да провериш колко е нормално да тежиш влез в www.tialoto.bg там също има и хубави дието, но аз ти препоръчвам спорта и да спреш тестеното и газираните напитки.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами не си дебела според мен, а и не е хубаво на 14 да паэиш диети.Эвучи иэтъркано и банално,но е истина.Органиэмът ти сега се раэвива и едно диета може да усложни и дори да прекрати доста важни процеси беэ да се усетиш....каэвам го от личен опит.Преди време имах доста кофти случка от теэи диети..!По-добре просто ограничи сладкото и спортувай!При интенэивност спортът винаги дава реэултати.
    ami da ti kaja vsqka dieta e razli4na tva da ograni4i sladkoto su6ty e dieta ti pod dieta kvo razbira6 pulen glad li???
    a po temata ne qj purjeno,sladko i ne pii gazirano.na den pii pone po 3l voda i si gotova za mesec.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си