.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на quench
    идеята е,че каквото и поведение да се опитваш да вмениш на детето, това трябва да става чрез нормалния му процес на учене, а не насочено, защото тези методи пораждат инстинктивен инат у него, да не говорим какво става в пубертета

хубаво е родителя да оставя на детето инициативата в живота му дори и от по-ранна възраст, за да не му спестява грешките, но така се поема един доста стабилен риск - а той е да стане да го кажем лумпен, щото новата поп-култура това прави с хората
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Не ми пука,проблема не е мой!
    Не е твой проблем ли?! Ама ти си от тъъъъъъъъъъпа нагоре особено в тая област.Пляскаш ги и ти едни компетентни мнения...Ало,пикло,куклите те зоват.Ти още не знаеш ебе ли ти се пикае ли ти се,ама говориш много отракано и некомпетентно.За пример ти давам темата "За Pleasuremax"...ей там такива смешки четох,все от твоите пръстчета писани
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaxaxax dokato pi6e6 "sexOalna" negramotnost si trai, a posle kato se ponau4i6 da pi6e6 bez pravopisni gre6ki i da spazva6 pone 1/3 ot punktoacionnite pravila se zamisli i za sexualnata ti gramotnost, p1rvo tvoqta i posle tazi na drugite
    moga d akaja che moqta sexyalna gramotnos e na edno prilichno nivo

Guest
    as sam na 14 i nemojete da mi govorite za negramotnost zashtoto vie vsichki ste bili negramotni kogato ste bili na 12-13-14 godini fakt e tova che vseki 1 mladej trqbva da nameri kaka/batko da go nauchi , taka e bilo vinagi ne se pritesnqvaite za mladeshta..

as sam na 14 i nemojete da mi govorite za negramotnost zashtoto vie vsichki ste bili negramotni kogato ste bili na 12-13-14 godini fakt e tova che vseki 1 mladej trqbva da nameri kaka/batko da go nauchi , taka e bilo vinagi ne se pritesnqvaite za mladeshta..
    Не става въпрос за това дали знаеш как се правят свирки. Да, били сме малки, но някои от нас не са били глупави и незаинтересовани.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: sexoalnata ne gramotnost na mladite

Цитирай Първоначално написано от bi_m
    kakvo smqtate za detskata sexoalna negramotnos.i kak smqtate che moje da se"preborim" s neq
    Ти първо си оправи граматическата неграмотност, пък тогава мисли за сексУалната. Защото правописът ти е повече от ужасен.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

pisito
    Guest

kakvo smqtate za detskata sexoalna negramotnos.i kak smqtate che moje da se"preborim" s neq
    ne smqtam 4e decata sa seksualno obrazovani v dne6no vreme nqkakvi pikliovci i pikli na 10 godini znaqt pove4e ne6ta za seksa otkolkoto hora na po 30-40 godini i vsi4ko tova na teoriq razbira se.vsqko dete moje da vidi po televiziqta v internet su6to i da razbere tova koeto mama i tati ne mu obqsnqvat za6toto go mislqt o6te za malko

Guest
    purvo moje da prozvoci malko banalno no nito si mi na godinite nito si mi na ukulat.
    vtor kak pa preceni che na tazi vuzrast ne sme znali.a tova za batkovcite i kakit ene e ama gram vqrno .i prosto ne govori kato ne znaesh neshto LAPE

Guest

Цитирай Първоначално написано от pisito
    ne smqtam 4e decata sa seksualno obrazovani v dne6no vreme nqkakvi pikliovci i pikli na 10 godini znaqt pove4e ne6ta za seksa otkolkoto hora na po 30-40 godini i vsi4ko tova na teoriq razbira se.vsqko dete moje da vidi po televiziqta v internet su6to i da razbere tova koeto mama i tati ne mu obqsnqvat za6toto go mislqt o6te za malko
    podkrepqm dumite ti no ne sichko e kakto po filmite i taka na tataka edin den shte se sbluskat s gadnata strana na jivota i togava shte gi vidi i shte ima mnogo mnogo sulzi revove i mnogo mnogo psuvane

Guest

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Ти първо си оправи граматическата неграмотност, пък тогава мисли за сексУалната. Защото правописът ти е повече от ужасен.
    mnogo ste mi interesni taka kato pochenete opravi si negramotnost ai taka na tataka.a ste tolkova ednoobrazni diyz konete s kapaci ama tochno kato tqh ili kato edno si baba znae edno si baba bae.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    vie vsichki ste bili negramotni kogato ste bili na 12-13-14 godini
    То в тва е въпросът,че деца на по 12-13-14 години нз кво е тва секс,обаче се бутат да го правят.Елементари неща като тва,че не можеш да забременееш ако ти се изпразнят в устата не знаят,но иначе дай да се ебем с 19 годишните

Guest
    придобива се с практикуване,все пак за деца говори6 каде им бута6 секса

Град
    Някъде покрай пудинга
    За каква грамотност може да говорим като 10 годишни се ебат като съдрани и въртят свирки на всеки...те не могат да четат ние ще ги учим на постоянен цикъл,на СПИН,на яйцеклетка, на овулация, на контрацептиви, на болести...Няма как..
    Според мен трябва да се справим с малките ебачи че както е тръгнало...след време искам дете,ама не искам то да върти свирки на доктора докато е в кувиоз...
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Guest
    Абе като си толкова отворен вземи напиши книга за сексуалното ограмотяване....... но пък едва ли някой ще разбере нещо от нея с твоя правопис

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си