- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да повярвам, не се случва на мен...гррр!
Имам чувството, че не съм с всичкия си. Май хлътнах по едно момче,което е доста грубо с мен,постоянно ми говори някви гадни неща и някак си се отнася пренебрежително и грубо с мен,ама някак си ме привлича,не мога да обясня как. Той ме обижда и наранява,а аз да тая чувства към него, не е ли нелепо?! И сега се чудя какво да направя,да го спечеля или да го забравя. Не съм и предполагала,че такова нещо може да ми се случи,но ето. ''Лошото момче'' май ми се хареса,ама той трябва да си промени и отношението към мен,иначе не виждам![]()
Явно си намерила нещо красиво и добро в него а за да го спечелиш защо не се държиш и ти като него явно този вид отношение му допада![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Emi..otkoja se po dobre.
1. - Toi ne te zaslujava ..Kak taka shte te obijda ako ti ne si mu napravila nishty?!![]()
2. - NE moga da razbera kakvo mu xaresvash i vbobshte zamislqla li si se dali ima shans da stane neshty mejdu vas? S tova povedenie..trudno . A za teb ostanah s vpechatlenie che si po skromna i ne bi mu otgovorila..Nz , izboryt si e lichno tvoi . Kysmet.
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Бъди кучка и ти също го наранипосле му покажи каква трябва да е играта с тебе
и го накарай да хлътне накрая,само това мога да те посъветвам,бъди самоуверена и перверзна
нахакана и зла
обери му точките!
Prosto mu pokaji koi e NOMER 1a sushto mojesh i tova da mu pokajesh -
![]()
![]()
Тъпа си.. що се занимаваш с тоя, заеби го.Представи си колко яка връзка ще имате при тва негово отношение..
![]()
ТТТТТТТТТтттттттттттттттт ттттттттттттттттттттТТттт тттттттттттттттттттттОВаа ааааа не може да е истина![]()
Повечето хора са така проста психология- влече ни непознатото, неизвестното. Привличат ни хора, които са различни и които неможем да имаме. Не си луда просто можеш да опиташ да му намекнеш за чувствата си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Stranno zashto, no ponqkoga nqkoi momcheta izrazqvat lubovta si s agresiq kam nejniq pol..Osobeno pri 14-15 godishnite..te ne znaqt kak da si pokajat,izrazqt chustavata i mislqt ,che kato se darjat grubo pokazvat neshto dobro...A NEtarpq takiva hora do men! A kolkoto za teb,mislq ,che ne e redno nqkakav si da te obijda i da se darji zle s teb. Dori i da si go zaslujila, ne e redno!Az ne znam kak mojesh da haresvash takav chovek..
No razlichni hora, razlichni interesi i razlichiq..Preceni sama za sebe si kakvi ti sa shansovete s tozi chovek i ako vijdash neshto hubavo v cqlata rabota...okey.. \
/
♥ ♥ ♥
то вече има толкова много такива връзки- всички (и момчетата и момичетата) които познавам с такав връзка лично съм ги опсувал и им казах в очите че за нищо не стават. Отивай с него ще прай щастлива вечер и ще се отнеаса останалтоо време с тебе като с парцал и ще си поемаш шутовете в гъза постоянно
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami takova mocmhe koeto te obijda i nakrnqva ne te zaslujava ... shto te obijda ako trygnete i ti se qdosa bi mogyl i da ti posegne zamisli se ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Бягай надалеч![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Според мене това неговто поведение,си има логично обяснение.Попринцип тея "лошите" си падат комплексари и така просто избиват.Не му отвръщай със същото,бъди мила с него и т.н. ако наистина не си промени поведението след известно време се откажи,но не пречи да опиташ нали..?:P
Знаеш ли, и аз си падам по лоши момчета!Ама не съм виновна, те ме печелят! Първото лошо момче, което ме хареса се дъжеше точно както той с теб- заяждаше се, блъскаше ме, шепнеше ми простотии, обиждаше ме, заплашваше, че ще ми вгорчи живота като вляза в неговия клас (бяхме на 11 години и в 5 клас щяхме да сме в един клас). Бяхме малки, но той продължи до към 6 клас. Тогава аз се оплаках на най-добрия му приятел- той ми е 1 братовчед. А той ми каза: "Не разбра ли, той те харесва от години! Какво ли не прави, но ти не му обръщаше внимание! Разбери- той много те харесва!" Излизахме, но аз го зарязах- казал че сме гаджета, а ние не бяхме. Така си и остана. Твойто момче също може да те харесва и като мойто да се сеща само за този начин, за да го забележиш! \/
![]()
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"