- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо света върви към края си или поне България ?
Всеки втори гъзар и всяко второ момиче курва. Защо 90 % са някви смешници дето са мислят за фешън , кат си пострижат бритона на криво ( тип отмъщението на фризьора ) . Всяко второ лапе пуши и пие ( под лапе 11-12 годишно ) .... и още много потресаващи примери . Ако влезете във Vbox ще видите колкото си искате олигофрени в прекия смисъл на думата .
После си задаваме въпроса на къде отива България.Отива на дъното , защото още са живи такива смотаняци.
За да има 10% пичове![]()
Защото политиците го направиха така... ,защото телевизията го направи така... ,защото на тъпия човек му е по-лесно той е по-щастлив от умния.Него не го ебе нищо ,интересуват го само мъчителните въпроси къде да отиде сутрин на кафе коя путка да забие или къде да се напие тази вечер.Същото така тъпия човек е по лесен за маниполация а някои хора имат интерес от това.Докато един умен човек си задава въпроса днес ,ще получа ли заплата ,ще успея ли да прехраня семейството си и т.н.Умния човек няма да се остави да бъде манипулиран винаги ,ще помисли ,ще си зададе въпроса аз имам ли интерес от това като гласувам за този политик примерно това че раздава кебапчета и бира безплатно няма да осигури добро бъдеще за децата ми.Но нали знаете ,че тези които живеят ден за ден не оцеляват много...така че опичайте си акъла и правете избора си сами за себе си!
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
Защо си мислиш, че хората които си видял представляват 'всеки втори от българските граждани'..?!
Видял си някакви отрепки и това е.. аз мога да се похваля, че 'движа' сред млади, талантливи и амбициозни хора и виждам бъдещите звезди на България, за които ти ще четеш по вестниците и ще цъкаш 'де и другите да бяха като тях'!
Не си правете прибързани заключения за каквото и да било.
Имаш грешни впечатления. Това че половината хора около теб са такива значи, че си си избрал лошо обкръжение, но не и че младите в България са такива. И бъди спокоен положението не е такова както ни го представяш.
Всичко на този свят си има край!
Фешъните с уродливи бритончета се плюиат комплексарски по форума обаче на вън излизат с най-готините мадами!
Децата на по 12-13 години не само пият алкохоло драги ми авторе те вече са пробвали амфети и си пушат всяка сутрин тревица!
Всяко второ момиче е курва ТОчНО!
Седите си в кафето мили слова ала,бала!
Прави ти се на девствена ти вярваш обаче на краиа се оказва,че е въртяла свирки на половината квартал....
Иначе нее нее те не са курви!![]()
Обаче имаш една огромна грешка мили ми авторе България е вече на дъното отдавна вече е потънала в лаина и помия и е там!
А най-важното е че тук някой амбицирани студентчета ни убеждават колко НЕ било така колко само ние сме попадали на такива хора те лъжат просто са безсилни пред истината! Уви!
За нас приятелю остава утехата по някакъв начин да емигрираме в западна Европа или САщ и там дори да чистим кенефите ще сме 100% по-добре!
Истината боли!
Аз като оида в чужбина ще си намеря една мома Англичанка(примерно)
ше се оженим и ще поискам тяхно гражданство!
Даже името ще си сменя защото ме е срам от мойта родина другари и другарки!
Като чуя България ще питам на техен език ама това пие ли се яде ли се кво е....!?
Light The Universe
A Валар е много жалък тип, ще се повторя - не знаеш какъв късмет имаш, че си се родил в тези "лайна", да се беше родил из дебрите на Африка е тогава щеше да е забавно и прави разлика между държава и родина, моля те.
Не мисля, че всички българи и по принцип хора деградират. Има много "смотаняци" както ти ги нарече, но по - добре да са много смотаняци, отколкото много престъпници, убийци... Познавам много интелигентни хора, които опровергават мнението ти, че почти всеки човек е смотаняк в България.
Винаги ще има и "черни овци", това е нормално...А ако искаш да кажеш, че ние, българите деградираме, замисли се, че всички ние имаме принос в това! Проблемът на хората не е ,че се правят на "фешъни", а че мразят, злобеят и са загубили доброто у себе си. Лицемерничат непрекъснато. Ако повече от нас се замислят за поведението си(а не за облеклото), то може някой ден да се променим към по - добро!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Тъп си!!!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Ами добре нека да се бях родил там по-добре ще ше да ми е!
Но ти деистваш първосигнално не се замисляш и секунда.
ОО но ти сигурно си от групата на студенчетата родолюбци и природозащитници вие ще ни промените вярвайте си!![]()
Какво хубаво си видял ти от наща държавица хаиде пиши!?
Light The Universe
Валар, балък малоумен...казаха ти да правиш разлика между Родина и държава!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Балък играе в челси!Първоначално написано от _SL_
А ти си поредното тъпо патриотче чакам още елате повече!![]()
А ти драго ми Металистче сдухано и комплексирано какво добро си видял от наща РОДИНА!?
Light The Universe
olee kvo dobro sa videli horata ot teb ve(valar)???na danoto otiva6 mom4eili ve4e si tam
![]()
Едно друго гадно метълистме ще ти отговори...
от родината съм видял страхотна природа. Природата ни е страхотна, въпреки че я разваляма е с голяма скорост и никой не я цени. В другите държави са си я развалили преди много време и са я оценили и са почнали да я пазят чак като вече са свършили белята и не разбирам защо ние не се поучаваме от чуждите грешки, а чакаме да останем без природа, за да се спрем.
Тези примери които си дал, наистина ги има, но не мисля, че се срещат толкова често. Чак пък всеки втори.....![]()
малко е преувеличил автора ама не е далеч от истината...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нз в кое казвате , че бъркам . В мойто обкръжение нямам разни фешъни и олигофрени . Ама на където и да се обърна виждам по един смотаняк.
Тез дето пият от малки , който със всяка година стават още повече , ще те блъскат след няколко години по улиците с колите си.
Момичетата за какво мислят - само как да си направят косата или да си сложат грима. И това , ако е бъдещето .
Някой беше казал за убийци и крадци - замислял ли си се кои са те . Те са тези , който пушат и пият от малки . То от там се започва и после ще крадат и ще убиват защото са си провалили живота . И как няма като всяко лапе е оставено , до над 10 вечерта вън .
А полицията къде е като в дискотеките след 2-3 вечерта няма други , освен 15-17 годишните при услови , че има вечерен час от 23 часа , който не се спазва .
Закон , Полиция , Спазването му - Кажи България и всичко изчезва.
Също не съм казал , че родината ни не е от най красивите , но до няколко години няма да е , като секи хвърля боклуците си след като си изяде сладоледа или си изшпуши цигарата .
така е![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Защото нацията запада защото се циганизира и турцизира,защото не може да ни управляват османци и мангали в собствената ни държава!Културата ни запада и вече е модерно да си педерас, мангал или чалгар и да се държиш като такъв!
pisnalo mi e ot gazari feshani kulturisti futbolisti vi6isti 4algari i drugi gospodari na sveta nasqkude pisna mi ot ''pekani'' ot breikari ot ostroumnici ot vajnotii pisna mi ot originalni4ene pisna mi ot otvorki
+Първоначално написано от nikie
Писнало ми е от надути таксиджии дето си мислят,че светът е техен!
Писнало ми е от куки дето се мислят за крале!
Писнало ми е от студентчета дето ми идват в града с жигулата а след време подкарват ес-класи!
Писнало ми е от позиори(метъли,хеитър,наци налисти,рапъри!)
Писнало ми е от примиреният Бълграски народ.
Light The Universe
ТОГАВА СЕ РАЗКАРАЙ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_
Защо ще ме набиеш ли!?![]()
Ти детенце мило изобщо нямаш връзка с главния мозък много жалко...
Изобщо не знаеш какво пишеш за какво се бориш за какво спориш жал ми става!за теб!
Light The Universe
Ох, всички искат да се покажат колко са повече, а всъщност са идиоти, избиващи комплекси...
Може да е заложено в народопсихологията на българина, знам ли...
Но не само в България е така!
Обществото е деморализирано, изгубило ценностите си...
Лапетата искат да се доказват като подражават на възрастните, но в негативно отношение...след това стават гъзари и фешъни - и всичко е за да са повече от другия...защото знаят, че не са...и искат с всички сили да са над него.Конкуренцията е важна за развитието, но това не значи да се държиш като надут пуяк за да се покажеш...
Важното е да бъдеш себе си и каквото искаш да развиеш и промениш да го направиш, а не да набараш ланците и да кажеш "вижте ме кой съм"...или пък да преспиш с половината квартал за да си готин и да те обсъждат навсякъде...
Абе всичко е пълна комплексарска история, ама ще се оправи все някога.
хъхъ..
информацията действа като киселина за обществото, ей това е проблема