- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо света върви към края си или поне България ?
И защо смяташ така?Първоначално написано от quench
говоря за всякаква форма на информация
достъпа до информация наистина разширява кръгозора на индивида, но води до откриване на по-привлекателни ценностни системи и правила и така в един краткосрочен план се разрушават вътре-социалните групи, базирани на общи ценности, а те именно са основата на общоприетия морал - и така се проявяват 2 тенденции - първо, липса на бариери и граници на морала
2. постоянно изменящи се норми, преливащи една в друга, общество от нагаждачи и хамелеони
мерси за съчувствиетоПървоначално написано от Valar
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
+криворазбрани идеали.Първоначално написано от quench
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
те се вписват в нагаждането и крайния конформизъм![]()
Госте, ти само от външен вид ли съдиш.. и аз имах подобна гледна точка на нещата, но с времето се промени. От това, че някой бил "фешън" не можеш да съдиш дали е глупав и безмозъчен и че ходел надуто. Той може да си ходи съвсем обикновено, но ти като се влияеш от общоприетите норми за "фешънчета" си правиш извода за тоя човек. Не, не защитавам фещъните! Дори презирам по-голямата част от тях и описанието, което даде е вярно за повечето, но не можа да слагаш абсолютно всички под един знаменател. А за тия дето стават курви на 12, 13.. ами тъй като все още не могат да мислят трезво и да преценяват нещата, като някой им каже, че са красиви, че ги обича и т.н. те полудяват от щастие и почват да обясняват колко много обичат определения човек и как са готови да направят всичко за него. Съответно след това този човек се възползва от тях и после от тези момиченца се появяват 535465654 еднакви теми в тоя форум. А това не е само в България. Всичко тръгва от отношението към дадения човек през израстването му и от средата в която се намира.
Тази тема ми се стори интереста и като се зачетах стигнах до извода че в България няма управление на подрастващите . Тряббва да се стегнат малко , защото ако ни оправляв тези дето ся се праят на модерни , а всъщност са много тъпи , няма да има България , а само Турция а 1/2 от българите ще са в чужбина .
Иде краят на светаааааааа! Спасявайте сееееее! *закрива главата си с ръце и хуква да бяга, препъвайки се в падналите си гащи*
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Добре дошли на Земята ебаси, т'ва ако си мислите, че е само в България... ROFLMAO!!!![]()
Мене не ми отваря Vbox-а така че ..много ме е*е!А иначе това че затъваме го знам от деня в който започнах да ходя на училище!Първоначално написано от Анонимко
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не един път съм го казвала. Щом се мислиш за нещо повече от тях, значи си подбирай друга среда, която да отговаря на твоята представа за забавни и интелигентни хора.
a be bulgariq si e suuuuper tiq si4kite ne6tda det gi izbroi gi ima i v angliq i su6to taka v nagliq mnogo ot horata sa bolni ot spin imat deca na po 16-17 dabeli sa 11-12 godina zapo4vat da praat sex.iskam da vi kaja 4e bg e vuuuuuuuuuurha
хъхъхъхъхъхъ...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да, наистина има издънки, но не може да кажеш, че 90% са така.
Всичко на света е създадено с баланс - така е и със хората. Трябва да има баланс между "доброто" и "злото". Винаги ще има "нормални хора" и "отрепки", просто защото това е живота. Това, че България върви към края си не е вярно, според мен. Напротив. Аз мисля, че много неща се подобряват - хората се подобряват. Нещата започват да стават по-открити, хората стават по-толерантни. Мисля, че се приближаваме все повече към нормалните държави. Естествено, има още мноооооого време, докато стигнем там, но ако всички гледат с песимизъм и си кажат "КРАЙ", тогава никога няма да стигнем!![]()
za6toto imat nujda ot svqstno momi4e kato men.ne se obli4am ve6yn nito sym s briton na 1 strana.klip4eta vyv vbox nqmam 6toto vinagi kogato si napraq album sys snimki i go ka4a tam go iztrivat zna4i sym prekaleno qka za tam.az sym normalno sladko hubavo qko momi4e)
Ми как няма да сме на това дередже.Аз не виждам как може да сме на друго.
Ще цитирам една песен на Ice Cream - Да бъдем хора просто тя показва точно това което е в момента.
Една странна мисъл днес малко ме тревожи
За едно обжество, което вече се разложи,
За един морал, който някъде изчезна,
За един народ в дъното на бездна.
-----------------------------------------
Така е и вече не е мисъл а рялност.Всичко това вече се случи.Няма връщане назад.Грозна сцена.Интересното е че не е само в България а навсякаде е подобно положението.Самоче при нас се осеща много повече.И можеби не нашото поколение а следващо ще пати за тази безодговорност допусната от самите нас.
--------------------------------------------------
Едно ново поколение, от което сме и ние,
И за което ще се борим да не се самоизтрие,
Кажете хора струва ли си да живеем все така,
И бъдеще да няма дори за нашите деца.
---------------------------------------------
Точно така е пълна мизерия незнам дали дъното е такова а и неми се гледа нагоре защото светлината одавна е изчезнала но всеки има малка надежда малко по малко да започне да се нарежда.
---------------------------------------------------------------
Точно така без да се преовеличава
На всички ни е ясно какво точно става,
Повечето млади говорят за треви
И повечето не знаят кой е Левски дори.
А всъщност кой е той и за какво се е борил
Та нали един българин в земята го е заровил,
Предал го е неговият собствен народ,
За който е воювал да има по-добър живот.
-----------------------------------------------------------------
Това е просто част от песента.Надявам се българските герой да се помнят вечно а не след време да хората да незнаят кой е Вазов, Левски, Ботев, Аспарух, Крум и останалите който са направили нещо епохално за тази държава.Ако забравим нашите герой и история сами ще се самозатрием.Ето ви и пример ония ден питах един малък:"Знаеш ли какво е 24 май" и той най-безцеремоно"Тогава несе учи, почивен ден е".Полудях питах го дали знае за Кирил и Методи не беше чувал за тях.Та той е втори клас.Нему е простено.Просто това в училищата е безобразие.На какво ги учат тези деца незная.Просто немога да си представя как вече няма свястен учител![]()
---------------------------------------------------------
Но това ли е свобода всеки да прави каквото си иска
И уж свободни в стената да ни притискат.
Не сме под робство, но сме умствено поробени
И чувствата ни вече са изцяло отровени.
Човек го хваща страх да погледне напред,
Защото нищо тук не ни е наред.
Крадци и убийци вече много станаха,
Пък и само за тях слушаме сякаш други не останаха,
Но още има хора, който казват на глас,
Че доброто е някъде в нас.
Нужно ли е това, кажете ми сега
Да слушаме единствено за лошите неща,
Които ни заобикалят от всички страни
И ни карат да се чувстваме винаги сами.
------------------------------------------------------------------------
Така е.От всякаде ни намилат само лошите неща.Одавна несъм чул нещо добро по новините.Всичко се прави с цел да ни сломи духа.Да започнем и ние всяка вечер да пием по една голяма или да пушим или да се боцкаме, защото трябва да се отдалечаваме по някакъв начин от проблемите.Всичко това ме навежда до мисълта, че ще се самозатрием след 2-3 поколения.Надявам се някой да се сети и за нас гражданите на най-великата страна, защото БЪЛГАРИЯ е наистина една вековна страна с много традиции и просто уникална с нейната красото но политиците ни смятат само за избиратели който определят дали тази партия ще гушне повече пари от онази ако спечели изборите.Всичко това се повтаря повече от 18 години.Децата деградират заради родители те си, те пък заради негативизма който се насажда от телевизията, те пък заради хонорарите от горе.Всичко това е еда огромна машина задвизщасе от нашите оправници стигаща до нас.И само веднъж на 4години се сещат да погледнат и към народът който се опитват да унищожат.
Да за мен това деградирало общество е логично.След като тези който те оправляват са болкуци и ти ще си боклук.Най интересното ми е защо още се провеждат избори като е без значение кой ще ни оправлява никой и без това нищо не прави.Другото което е за тук е защо хората още гласуват.Оставете ги веднъж без нито един глас да се осетят, че не правят нещо както трябва.
Но неможе да се търси вината само у тях.И ние не правим нищо по въпроса за деградирането.Всички спомагане за тази разруха.Повечето от нас дори нямат навика да използват кошчето да си хвърлят отпадъците.Тази пролет бях на екскурзия в Италия и Франция там хората са 3 пъти по спокойни, чистичко да те е страх да вървиш по тротоара да не го изцапаш.Прилежно направено.Просто невероятно.
Ем хора всичко зависи от нас, ние живеем тук ние сами трябва да напрвим нещо това е единственият начин![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!