.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Силвана
    Guest

Приятелят ми иска анален секс

Здравейте!!!
    Аз съм на 16 а приятелят ми на 18 ходим вече от 8-9 месеца и той иска да правим анален секс аз попринцип нямам нищо против , но ме е страх че ще боли, а и незнам след това дали няма да имам проблем с ходенето до тоалетна и стискането . Щот съм чувала че свинктера не се свивал. Вярно ли е?

Guest
    e ne tva be6e super glupost hahahahhaha koito ti go e kazal mai baq e sedql v mirk i e 4el ot oniq obidite-"6a te e*a,6a te e*a.ta g*uza 6a ti stane kat kofa" i ei takiva vsqkvi

Споко ...!!!
    С памперси да ходиш през лятото пречи ли ти ??? НЕ !!! Тогава давай
    Ся по темата...няма да станеш като кофа спокс,всичко ще си се отваря и затваря както трябва ...обаче си приготви мнооооого лубриканти,че първия път ще ти изкочат очите
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Споко ...!!!
    обаче си приготви мнооооого лубриканти,че първия път ще ти изкочат очите

Ти пък от къде знаеш? Да не си пробвал, че от опит да говориш

Ти пък от къде знаеш? Да не си пробвал, че от опит да говориш

Баш от личен опит знам...щото като става дума за анален става дума и за писъци ...ама нищо и там става щом ви харесва а и на нас ни е кеф (на повечето) така че ... Go Go Go :P
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Писъци има, когато мъжът ръга, както не трябва и във вагината да се ръга. То и в двата случая е нормално да има писъци и голяма болка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    az sum pravila nqkolko puti analen sex....bez nikakvi lubrikanti...parviq put-bole6e samo v na4aloto,no posle be6e hubavo.....no drugite pati mn boli i nestava....i moq priqtel mn iska da go pravim tam,no me e strah ve4e.neznam parviq puk kak stana.....az iskam nqkoi da mi kaje kakvo da izpolzvam za da boli po malko.....i kak se izpolzva...samo sum 4uvala,no nqmam nikakva predstava...

На мен с лубрикант ми е неприятно някак...и повече от половината няма как да влезе, голяма болка е...става ми тъпо даже...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си