.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    denislav.92
    Guest

АКО МОЖЕ И НА МЕН ЕДНО СЪВЕТЧЕ....

Здравейте, моля ви посъветвайте ме какво да правя...сега съм 8-ми клас и незнам къде да ходя да уча догодина.Честно казано, нищо не ме влече,нямам лични амбиции и едно такова безотговорно се отнасям малко....
    Много исках да вляза след 7-ми клас в Икономиката,но на изпита по Български имах 4,820, а по Математика- 2,850 и за тези 150 стотни,които не ми достигнаха неможах....и тази паралелка там е само за тези,които са след 7-ми клас.
    Та мисълта ми е къде да ходя?!Исках езикова гимназия,ама пак не става защото е след 7-ми клас,а аз съм си и русначе на половина така че страхотно бих се справял с руски и български например.
    Сега оценките ми са в трагично състояние, даже и 3-ки ще имам за годината,по Алгебра и Геометрия,иначе другото е СУПЕР.
    И наистина незнам къде ще ходя....

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Ако толкова искаш Икономическа или Езикова гимназия, може ако има свободни места да влезеш с приравнителен изпит.

Guest
    ot kude siiiiiiiiiiiii? az u4a v ikonomikata v pz

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Охо здравей,Дени.Моя съвет е да си потърсиш у-ще което да отговаря поне на малка част от изискванията ти,но и да бъде с прием след 8-ми клас.Подкрепям мнението на Blue_Devil{F},че има и приравнителни изпити,но те не дават много големи шансове.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си