- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- И ако това е живот
Здрасти!
Прочетох постовете ти. Само да ти кажа...не очаквай отношенията ти с приятеля ти да са такива, както са били преди. Времето тече и ни променя. Аз също искам да върна времето назад, да съм пак малка, но виждам, че всичко се променя. Хората губят волността си, губят безгрижието си, годините им носят нови ангажименти и нови притеснения. Може би приятелят ти вече е усетил тръпката на влюбването и му е интересно, затова не ти обръща толкова много внимание, както преди. В дадена част от живота си, човек има различни интереси. Всеки минава през това. Сигурно и ти ако си хванеш гадже, малко или много ще промениш отношението си към своя приятел. Нормално е.
Само говори с него за селските му изцепки в библиотеките, кажи му да е малко по - сдържан и да те чака мирно, не да те излага. Повечето момчета на 15 години са много незрели, затова се държи така. Ти си по - зрял, разбери го и говори с него нормално, кажи му какво мислиш. Дано си вземе поука.
Иначе е хубаво, че си истински приятел, правиш му услуги, сдобряваш го с гаджето му, евала! =D>
Относно това, което казваш, че си путка...Не мисля така. Не всички ги привлича боят или гъзарията. Ще намериш момиче, което да ти се кефи, само трябва да имаш по - високо самочувствие![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)