.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Moderated:Неговият приятел ме харесва и ще го настрои с/у ме

зарибяам се с едно момче...той там праща ми целуфки..на даскало си говорим,обаче изникна проблем.. един негов фр май ме харесва,щот мн се дразни от факта,че чатя с момчето и съм сигурна,че ще наговори някакви лайна по мой адрес,за да откаже момчето от мене.. кажете ми как да предотвратя това МОЛЯ ВИ..

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ!

Град
    lovech
    emi da napulno e vuzmojno,tova e nai-chestiqt kurvenski nomer da poprechish na choveka ,kogoto haresvash da e shtastliv s drug.nqma nachin da go predotvratish, no ako vuprosnoto momche te haresva i poznava istinski ne bi trqbvalo da povqrva na glupostite,koito moje bi shte 4ue..vse pak dano ne se stigne do tam da te "hvali " vuporsniq momuk ...
    Ne iskam mnogo, iskam vsichko...

ako iska6 pogovori s vuprosnoto mom4e i my kaji kat kfo go vuzpriema6 i t.n.pogovorete si na 4 o4i i se izqsnete.i stiskam palci da ne vi popre4i na 6tatsieto s tfoq"izbrannik"
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от same`girl
    emi da napulno e vuzmojno,tova e nai-chestiqt kurvenski nomer da poprechish na choveka ,kogoto haresvash da e shtastliv s drug.nqma nachin da go predotvratish, no ako vuprosnoto momche te haresva i poznava istinski ne bi trqbvalo da povqrva na glupostite,koito moje bi shte 4ue..vse pak dano ne se stigne do tam da te "hvali " vuporsniq momuk ...
    и аз така мисля
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

mi pogovori s momcheta i se izqsnete za negoviq fr che imal chustva kum tebe i e vuzmojno da kaje neshto po tvoi adres...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Град
    София
    Поговори с момчето сериоэно и се иэяснете.Друг начин няма...
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Ibiza

Re: нуждая се от помощ ;[

Цитирай Първоначално написано от nobody_knows
    зарибяам се с едно момче...той там праща ми целуфки..на даскало си говорим,обаче изникна проблем.. един негов фр май ме харесва,щот мн се дразни от факта,че чатя с момчето и съм сигурна,че ще наговори някакви лайна по мой адрес,за да откаже момчето от мене.. кажете ми как да предотвратя това МОЛЯ ВИ..
    еми ако чакаш може и въобще да не тръгнете, говори с него и почвайте с истинските целувки. Когато това стане той предполагам няма да слуша приятеля си щото ще е зает с теб.Тогава може да му докажеш че не си такава за каквато те представя приятеля му

айде успех :P
    момче съм бе!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми има ги и такива п****и. Аз ако съм ако харесвам някой найстина и вида, че ще е по штастлив с някой мой приятел никога няма да тръгна да направа нещо против връзката им дори ще им помогна. Но не всеки е като мен. Не можеш да направиш почти нищо. Ти си се дръж естествено пък каквото стане.

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина разговора е най-доброто решение.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това с настройването беше популярно в 6-7ми клас
    Но се съмнявам ти да си толкова мъничка?!
    Ако сте по-големи и ако момчето има поне мъничко акъл, няма да си влияе от чуждите думи, а би проверил сам каква всъщност е истината
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си