- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против Безразобрният Секс /
Доста хора водят сексуален живот с различни.
Има някои които си подреждат и хората - познати за секс , гаджета за секс и тем подобни само за секс само за флирт само за нищо![]()
Какво мислите за това ?
За мен:
Аз съм категорично против!
vse mi e taq;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ах това трябваше да го пусна в анкетатаПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
преди бях ЗА сега съм твърдо против...предпочитам да съм с момиче,което познава тялото ми почти колко аз си го познавам..да знае на кое как реагирам...кое ми харесва и кое не...общо взето..има само 1 такъв човек и съм безкрайно щастлив,че отново е до мен.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
И аз съм така.. Само че от страната на момичето.. ;РПървоначално написано от psiHopaT4o
Вие на хероин ли сте бе?
И да съм против, хората го правят. Аз не го правя.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Marik
drugiq put;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Против съм.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Според зависимост от това дали и аз най-накрая ще намеря точния човек. Ако нямам гадже, в момента, в който мога да си легна с момиче, което ме превлича физически, няма проблеми, слагам кондома и скачам в боя.Пък кой знае, може и да излезе нещо повече от цялата работа.
abe za6to protiv be hora ?? jiveem v 21 vek kogato dori i ky4etata pravqt sex sus vsqka ky4ka koqto sre6tnat
az li4no ne pravq sex sus vseki sre6nat no prez nqkolko dni sum sus razli4enspored men e normalno vsqko momi4e da iska da pravi sex postoqnno
az imam edin vupros .. kolko vi e nai-produljitelniq sex ??
![]()
И аз съм против и за себе си не бих го направила, но въпрос на личен избор, така че все едно.
По принцип в гей-средите повечето хора са това, което тук наричате "ку*ви" - спат с когото си искат. Аз не съм привържаник на това, защото съм правил и секс от любов и просто е*ане и мога да кажа, че сексът без чувства е твърде плосък и скучен, за да ми харесаНяма нищо по-хубвао от това да си легнеш (макар и без да правите секс) с човека, когото обичаш и просто да бъдете заедно - да се гушнете и да си стоите.
![]()
![]()
![]()
Категорично Против !
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
По-скоро против![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Sam90 ti ko si m/f ?
Против съм!Никога не бих си легнала с човек към който нямам чувства или някакво привличане...само заради единия секс!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Абсолютно против.Само заради секса - НИКОГА!
Не за вражда, за обич съм създадена!
az sum ZA bezrazborniq sex.ebe mi se mn jensko ama ne gadjeto,obajdam se na nqkoq i druga moq poznata kurva,idva,4ukam q,zaminava si,az sum radosten.kurvite nosqt 6tastie na mujete.
Твърдо против.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Против всичко "безразборно" съм. Само искам да отбележа, че е едно да нямаш гадже, но да имаш постоянен сексуален партньор. И съвсем друго е да нямаш гадже и всяка вечер да си с различен човек. Това е безразборен секс.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Категорично Против !![]()
Не е за мен. Против съм.
Против![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love