Здравейте! Честит празник на всички! Щях да пусна анкетата другаде, но като погледнах активността прецених, че тук освен много и крайно неуместен в случая спам, поне ще я прочетат и ще отговорят много хора. Интересувам се чухте ли сирените днес в 12:00, защото с възмущение установявам че явно не навсякъде са били пуснати(дори в София) и как постъпихте след това. Игнорирахте ли ги или не? Знам, че голяма част от потребителите тук са между 12 и 18 години и затова искам да видя променило ли се е нещо дори в това отношение през последнитет 15 години, да речем. Не точно да видя, де, да потвърдя впечатленията си по-въпроса. Знам, че ще има спам и яко глупости, затова ще се постарая това да е първият ми и последен пост тук - само ще полеждам към резултатите. Няма да отговарям, защото точно по тази тема, просто няма как да запазя добрия тон дълго. Благодаря предварително на всички гласували в анкетата(дано се получи, че за първи път пускам) също и на модераторите, които се надявам да проявят разбиране защо е важно това и няма да заключат темата поне до изтичането й - след седем дни. Честит празник, българи!

Moderated by koalka
т.1 от Правилника!