.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    интересно ми е тъй като аз съм момче, колко време е нужно да не бия чикии, за да сънувам мокри сънища? ... или двете нямат връзка?!?!
    Защото аз никога не съм имал мокри сънища, а както вие казвате било много яко, и затова и аз искам да го изпитам?

Искам и аз да попитам нещо ... според мен си има разлира в свършването и в оргазъма.Аз съм изпитвала оргазъм само като се самозадоволявам.А когато правя секс с приятеля ми .. не мога.Подмокрям се(свършвам) но няма оргазъм ... ако някой е по-наясно да ми обясни
    ..............

i az sum svur6vala nqkolko puti taka(4-5) i tva e 6toto si zagorqla .be6e to4no kato otidoh na more i bqh razdelena ot gadjeto :d a vednuj se sbydih s ruka na gurdata qvno nasun sum deistvala :d tva e suvsem vuzmojno.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от putenceto
    Искам и аз да попитам нещо ... според мен си има разлира в свършването и в оргазъма.Аз съм изпитвала оргазъм само като се самозадоволявам.А когато правя секс с приятеля ми .. не мога.Подмокрям се(свършвам) но няма оргазъм ... ако някой е по-наясно да ми обясни
    Аз лично използвам " свършвам" за оргазъм!Както и доста мои приятели!
    Ако приятеля ти успее да открие G точката ти, ще успява и супер бързо да те докара до оргазъм!А ако успее да "научи къде е " оргазма ти е гаранция!
    Любовната игра също има голяма роля!

"Свършване" и "оргазъм" е едно и също нещо. putenceto, навлажняването означава възбуда, не оргазъм.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо да не е възможно? На мен лично ми се е случвало .. знам, че е странно, но е факт.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    тфа е като си яко загорял ...
    Глупости .. случвало ми се когато съм правила секс нормално ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си