.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ФФФФ
    Guest

СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ?!

Zdraveite az ne sum lesbiika no ima momi4e koeto sum vijdala 2 puti 1viq se zapoznahme a 2riq po4nahme da ob6tuvame i nqksi se edno sum vlubena v neq kato q vidq surceto mi se raztuptqva i kato mi progovori posle cql den sum v euforiq.Taka strannoto e 4e ne izpitvam sexualni 4uvstva kum neq tva garanciq li e 4e ne sum lesbiika?!Molq kajete dali vi se e slu4valo,i daite si mnenieto za men dali sum oburkana ili sum lesbiika .

blagodarq vi predvaritelno na 13 sum ako e ot zna4enie a tq e na 19

Аз съм БИ и ако искаш мога да ти разясня някои неща - пиши ми на ЛС
    На който му се убива време...

f za f
    Guest
    az ne kriq 4e sum lesbiika i dori sum pravila liubov s momi4e i to ne edno ami ....................................... 3

Цитирай Първоначално написано от f za f
    az ne kriq 4e sum lesbiika i dori sum pravila liubov s momi4e i to ne edno ami ....................................... 3
    Е тук във форума и аз не крия, ама на вън предполагам, че криеш
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    аз съм изпитвала такива чувства само към момче и смятам,че е любов.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Tova se naricha lubov;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    in ur dreams
    hmm moje da si bi...spoko ne e koi znae kakvo tova koeto izpitva6 k1m tova momi4e e lubov a za sexuani 4uvstva kakto gi nari4a6 moje bi ti e rani4ko vse pak si na 13. te p1rva ti predstoi da se razviva6 moje bi si malko ob1rkana v situaciqta no 6te te pos1vetvam ne6to NE B1RKAI LUBOVTA S PRIQTELSTVO. moje bi orientaciqta ti te p1rva 6te se razviva. ima6 nujda da si pogovori6 s nqkogo. govori s nqkoya priqtelka za tova s nqkoe po golqmo momi4e moje i na onova momi4e da kaje6. ako iska6 pi6i i na men

emi az puk se zaglejdam po momi4eta...neznam dali za6toto gi sravnqvam s men(toest kakvo imat te i kakvo az ili koe im e hubavoto) no se zaglejdam a neiskam...predpolagam ne e mnogo opastno 4e go pravq

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ?!

Цитирай Първоначално написано от ФФФФ
    Molq kajete dali vi se e slu4valo,i daite si mnenieto za men dali sum oburkana ili sum lesbiika .

малко по горе имаше същата тема и както вече казах още не си лезби но така се започва

Може наистина все още да не го осъзнаваш, но след време да станеш лезбийка. Може обаче това да е възхищние. Все пак ти си още много малка, а тя е на 19. Може да и допада като човек и просто да ти е приятно да общуваш с нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Аз съм БИ и ако искаш мога да ти разясня някои неща - пиши ми на ЛС
    dam po gore temata se povtarq mejdy dr ama pak 6e kaja mislq 4e si bi 6toto do kolkoto razbrah po princip si pada6 po mom4eta a sega za pruv put se vlubva6 v momi4e.prosto se ostavi na 4yvtsvata si i vij kvo 6e stane.aide yspeh
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Пловдив
    споко, нищо ти няма.. просто си леко объркана! и аз на 11 си мислех, че съм лесбийка и даже планувах като попорасна да ходя на психолог да ме "излекува"! вече сфанах кво ми беше...просто на тази възраст бях прекалено объркана! и ти си така... сега съм на 14 и си харесвам момчета и даже в момента си имам гадже. след година, може би 2, ще влезеш в правия път! иначе за момичето на 19, което уж обичаш... според мен ти не я обичаш, а просто искаш да си като нея.. предполагам, че е красива, пък и ти е кака все пак... някои момичета сякаш се влюбват в човека, който е техен идол, а всъщност просто му се радват като го видят. ...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    mi ne znam malko stranno mi zvu4i,az izpitvam sexualno vle4enie kam jeni,no takova 4uvstvo ne mi e poznato
    moje bi tq e nqkoq gotina macka na koqto se kefi6 ili bvazhi6tava i iska6 da i podrajava6 i zatova se 4uvstva6 po tozi na4in
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си