- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ?!
Zdraveite az ne sum lesbiika no ima momi4e koeto sum vijdala 2 puti 1viq se zapoznahme a 2riq po4nahme da ob6tuvamei nqksi se edno sum vlubena v neq kato q vidq surceto mi se raztuptqva i kato mi progovori posle cql den sum v euforiq.Taka strannoto e 4e ne izpitvam sexualni 4uvstva kum neq tva garanciq li e 4e ne sum lesbiika?!Molq kajete dali vi se e slu4valo,i daite si mnenieto za men dali sum oburkana ili sum lesbiika .
blagodarq vi predvaritelno na 13 sum ako e ot zna4enie a tq e na 19![]()
az ne kriq 4e sum lesbiika i dori sum pravila liubov s momi4ei to ne edno ami ....................................... 3
![]()
аз съм изпитвала такива чувства само към момче и смятам,че е любов.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Tova se naricha lubov;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
hmm moje da si bi...spoko ne e koi znae kakvotova koeto izpitva6 k1m tova momi4e e lubov a za sexuani 4uvstva kakto gi nari4a6 moje bi ti e rani4ko vse pak si na 13. te p1rva ti predstoi da se razviva6 moje bi si malko ob1rkana v situaciqta no 6te te pos1vetvam ne6to NE B1RKAI LUBOVTA S PRIQTELSTVO. moje bi orientaciqta ti te p1rva 6te se razviva. ima6 nujda da si pogovori6 s nqkogo. govori s nqkoya priqtelka za tova s nqkoe po golqmo momi4e moje i na onova momi4e da kaje6. ako iska6 pi6i i na men
![]()
emi az puk se zaglejdam po momi4eta...neznam dali za6toto gi sravnqvam s men(toest kakvo imat te i kakvo az ili koe im e hubavoto) no se zaglejdama neiskam...predpolagam ne e mnogo opastno 4e go pravq
![]()
Първоначално написано от ФФФФ
малко по горе имаше същата тема и както вече казах още не си лезби но така се започва![]()
Може наистина все още да не го осъзнаваш, но след време да станеш лезбийка. Може обаче това да е възхищние. Все пак ти си още много малка, а тя е на 19. Може да и допада като човек и просто да ти е приятно да общуваш с нея.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dam po gore temata se povtarq mejdy dr ama pak 6e kaja mislq 4e si bi 6toto do kolkoto razbrah po princip si pada6 po mom4eta a sega za pruv put se vlubva6 v momi4e.prosto se ostavi na 4yvtsvata si i vij kvo 6e stane.aide yspehПървоначално написано от Sam90
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
споко, нищо ти няма.. просто си леко объркана! и аз на 11 си мислех, че съм лесбийка и даже планувах като попорасна да ходя на психолог да ме "излекува"!![]()
вече сфанах кво ми беше...просто на тази възраст бях прекалено объркана! и ти си така... сега съм на 14 и си харесвам момчета и даже в момента си имам гадже. след година, може би 2, ще влезеш в правия път!
![]()
![]()
иначе за момичето на 19, което уж обичаш... според мен ти не я обичаш, а просто искаш да си като нея.. предполагам, че е красива, пък и ти е кака все пак... някои момичета сякаш се влюбват в човека, който е техен идол, а всъщност просто му се радват като го видят.
...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
mi ne znam malko stranno mi zvu4i,az izpitvam sexualno vle4enie kam jeni,no takova 4uvstvo ne mi e poznato
moje bi tq e nqkoq gotina macka na koqto se kefi6 ili bvazhi6tava i iska6 da i podrajava6 i zatova se 4uvstva6 po tozi na4in![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!