- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки прашки
Пробвай и ще видиш дали е удобно. А щом ти се струва яко, носи, да не ти дреме.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ИзвинявЪм съ мноУ! Но те подразних с това, нали:Първоначално написано от v!k!tYyY
Дай да бъдем по-конкретни, наши хора сме си тука!Първоначално написано от Lestat357
![]()
Хайде, лягай вече, ПлюшкУ, че стана късно!![]()
Да бе да не би дреме.Примерно ако ме хванат приятелите ми че нося прашки леле после жално ми.
Първоначално написано от `Death`Whore``
I az sum na tova mnenie ! ;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хаххахаххахаххаххахахахах хахаххахаххаха.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
WTF!!! Що ми викаш ПлюшкУ...Първоначално написано от Lestat357
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Що ли? Хайде - лягай, лягай вече! "Първоначално написано от v!k!tYyY
"
P.S.: Не съм аз причината да не си в лилаво настроение, нали?![]()
Абе вие хора нямате си друга работа освен да изучавате хората по форумите... Фък йу ше ти кажа... И не съм в "лилаво" настроение щот са разбирам че завинаги съм загубила най-добрия си фр... Тъпак и после ми ховори кой бил в розово настроение и кой в зелено...Първоначално написано от Lestat357
По темата.. Аз си казах ама.. Гнусно е.. !
Вие на хероин ли сте бе?
Абе, Вие хора нямате ли си друга работа освен да пишете по теми свързани с неща, от които и хал-хабер си нямате? Както и да е - ти не можеш да ме засегнеш. Предлагам след личните да си редактираш това мнение, k? Ако ли не - поздрав с припева на Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery. Стига OFF!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()