.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    Guest

Разваля ли чалгата младото поколение(моля не заклювайте)

Да определено.Чалгата не е музика но не намерих по добро място да пусна тази тема.КОЙ Е С МЕН?

Град
    София
    Абе и чалгата е музика... Има хора които я слушат, има хора които не я слушат... Избираш от кои си и готово.. Тая тема най добре да се заключи защото пак ше стане караница...
    Вие на хероин ли сте бе?

Абе че не съм чалгарка - не съм ама тоя стил се е наложил и обхваща солидна част от народа.
    Ама има и хубави песни - 1на 1000 си струва.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Ot vreme na vreme slusham chalga.. , no avtora ti kvo slushash e durvar metal li? na masa metul li slushash? da te eba v zadrusteniq xui./.

P.S. Qvno kato sednete na masa neznaite kak da se zabavlqvate.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Там, където е сърцето...
    Тъй като слушам почти всякаква музика включително и чалга, мога само да кажа, че има песни, които наистина са отвратителни-има такива от които напрао ми се гади, но има и такива, които наистина си струват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Има го. От една страна тъпите слушат чалга, а от друга страна има хора, които се развалят именно заради нея. Има и малка част изключения, които не са станали тъпи и пропаднали (все още).

бтв не е важно каква музика са ти пуснали на масата, а кой е на масата, ама някои още не са го разбрали.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    На маса се пускат Korpiklaani.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на quench
    чалгата не е дори фаткор, определящ "развалата", тя е само съпровождащ признак!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ot vreme na vreme slusham chalga.. , no avtora ti kvo slushash e durvar metal li? na masa metul li slushash? da te e** v zadrusteniq xui./.

чалгата не е музика за маса...има друга по-специална дето вие не я знаете
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

^добре го каза

Все ми е едно. И да го разваля, няма как да спра това.

Не знам как да се забавлявам? С чалга най-много да повърна още преди да съм пила.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ot vreme na vreme slusham chalga.. , no avtora ti kvo slushash e durvar metal li? na masa metul li slushash? da te e** v zadrusteniq xui./.

чалгата не е музика за маса...има друга по-специална дето вие не я знаете
    xixixi tva e mnoooooogo pravilno kazano a otnosno tva dali razvalq .. mislq 4e da.. shtoto mi pravi vpe4atlenie 4e momi4etata koitio slu6at takava muzika sa zlobni imitatorki na 4algarkite (tiq det q peqt taq "muzika" ) mn`smeshno mi stava.. edna fr dala 1ca v edin sait na nqkvo 4algar4e i taq shtqla da q bie shtot onq i dala 1 smeeeeeeeeeeh

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Разваля ли чалгата младото поколение(моля не заклювайте)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да определено.Чалгата не е музика но не намерих по добро място да пусна тази тема.КОЙ Е С МЕН?
    метала по добра музика ли е ве..
    ше ви еба и металите прости, навсякъде животни като вас..
    просто не ми се говори..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    the Savage Garden
    ок чалгата е музика, но не такава която може да възпитава по какъвто и да е начин. кво им харесват на чалгарките? изкуствените коси, гърди и устни? или може би това че никога(или веднъж на 50 концерта) не пеят на живо?
    във всички песни се пее за едно и също и всички "певици" се копират.е как може да харесвате тая помия бе хора... (не се обиждайте!)
    а относно метала - и тва е музика, и за нея си има хора, въпроса е че металисти и чалгари не могат да се понасят...но аз лично имам много повече против чалгата, защото от метала си падам само по нео

слушах чалга до преди 3 години, но като се сетя каква съм била тогава...СРАМММММ

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

Re: Разваля ли чалгата младото поколение(моля не заклювайте)

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    метала по добра музика ли е ве..
    ше ви е** и металите прости, навсякъде животни като вас..
    просто не ми се говори..
    е ся ке те издът с парцалята
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от dazzle
    ок чалгата е музика, но не такава която може да възпитава по какъвто и да е начин. кво им харесват на чалгарките? изкуствените коси, гърди и устни? или може би това че никога(или веднъж на 50 концерта) не пеят на живо?
    във всички песни се пее за едно и също и всички "певици" се копират.е как може да харесвате тая помия бе хора... (не се обиждайте!)
    а относно метала - и тва е музика, и за нея си има хора, въпроса е че металисти и чалгари не могат да се понасят...но аз лично имам много повече против чалгата, защото от метала си падам само по нео

слушах чалга до преди 3 години, но като се сетя каква съм била тогава...СРАМММММ
    Не е въпросът в това как изглеждат хората, които я изпълняват. Аз даже не се интересувам особено как изглеждат хората, правещи музиката, която слушам. Това въздейства само на концерт и то реално не самата визия въздейства. Тъпото е, че чалгата не се слуша, а се гледа. А музиката се СЛУША. Другото е без значение.

В метъла поне има разнообразие и се пее за смислени и дълбоки неща в повечето случаи, пък и повечето хора си правят асоциации с блек и дет, които са ЕКСТРИЙМ! и са по - трудни за възприемане.. Nothing Else Matters (а.к.а Тя вече не ти е майка ) всички слушате нали бе? Металика к'во са? Со фък оф.

Но те не са слушали други песни на Металика.

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    На маса се пускат Korpiklaani.
    Let's drink and enjoy!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Е то т'ва музика ли е?...

Guest
    Ето ме!Аз съм човека който пунса тази дема и да дам някои разяснения.Очевидно тези които ме напсуваха са чалгари.ТОВА НЕ ПОКАЗВА ЛИ ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ И ЛИПСА НА КУЛТУРА?
    Второ:ЗАЩО ГОВОРИТЕ С ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО ЗА МЕТЪЛА?
    ТРето:Аз мразя грима.ИСкам всичко да е естествено.Пластичната херургия може и да замаже полужението до някъде но къде отива душевноста?Ами ценностите?Нима те не са важни?
    Четвърто:Незнам явно съм в по-различна компания,но винаги "като седна на маса" се пуска рок.От рока кръвта купва =D> .Просто е прекрасно.Но чалгата-не.Един приятел беше казал следното:Като съм пиян не ме интересува какво пускат.Да Може и да се съглася ,но донякъде.Аз живея в едно малко градче.И постоянно,всяка вечер някой олигофрен надува чалгия и ме буди късно вечер.Не само мен,разбира се!УЖАСНО Е!А момичетата преди като бях по-млад разбирах коя на колко години е по облеклото й.Но сега това е невъзможно!ЧОВЕК НЕЗНАЕ КОЯ Е КУРВА И КОЯ НЕ Е!УЖЪС!Много е неловко като стане така грешка
    Не че ходя по курви де
    Но друго е важното-заради чалгата младите невинни момичета пропиляват невинноста си.Не е ли това тъжно и жалко?
    Аз съм леко консервативен,може би сте забелязали.Но въпроса в края на крайщата е друг.

Мен пък ме интересува какво ми пускат, дори да съм пияна. Не ме интересува единствено ако съм припаднала.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Мхм, мхм, мхм...
    Ама поне са чували Найтуиш и Уидин Темптейшън - те са си симфоник метъл
    А относно чалгата-като искат да си я слушат.На мен не ми харесва.Текстовете и са глупави, музиката-просташка.
    Въпреки че някои чалгари имат по някоя и друга поп песен...ама това е друг въпрос.
    хъхъ..

Чували са 1 песен на Within Temptation и 2-3 на Nightwish - тези, които са пускани много по MTV - това не е слушане на музика, това е "слушане на всичко, което ми пуснат" и изобщо няма да се заинтересоват дали съответните групи имат други хубави песни. Стига им, че тези са известни.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Чували са 1 песен на Within Temptation и 2-3 на Nightwish - тези, които са пускани много по MTV - това не е слушане на музика, това е "слушане на всичко, което ми пуснат" и изобщо няма да се заинтересоват дали съответните групи имат други хубави песни. Стига им, че тези са известни.
    Ем права си, да...и на тях не са чували много...ама пък са им големите фенове, нищо че знаят една песен...
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си