- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Разваля ли чалгата младото поколение(моля не заклювайте)
[CSKA]f0r3v3r e 6iban cskar
LEWSKI ZAWINAGI!!!!!!!!!!
Темата започва да се превръща в спор.![]()
Чалгата и метъла не са единствените стилове.Всеки си има мнение, а то си е негова работа.Съществуват различни хора-различни вкусове, и всеки слуша това, което му е приятно.
Моето мнение е, че чалгата е прекалено еднообразна-пее се за едно и също, певиците си приличат ужасно много.Като цяло-стилът не ми е приятен.
Без да съм чел темата правя предположение какво има в нея: същите аргументи-резачки и на двете страни. Чалгата развращавала и затъпявала хората. На маса можело да се слуша само чалга. Който не слушал чалга, не можел да се забавлява.
Много насериозно взимате въпроса с музикалните вкусове, а не бива. Това какво му харесва на човек и какво го забавлява е въпрос на предпочитание, както много други неща в живота. Но не, вие избирате да се захващате точно с това.
Предпочитам кючеците. Поне не се правят на интелигентни с разни романтични текстчета и без проблем си заявяват открито, че са прости..
Подкрепям с две ръце и три крака.Първоначално написано от Анонимко
Разваля ли чалгата младото поколение?
Не.
Лично аз ..слушам АБСОЛЮтно всякаква музика! Незнам дали разваля чалгата,но съм забелязала хората,които слушат СаМО члага..нещо се държат под нивото на нормланите хора...Пак казвам Не наападам..чалгарите..НЕ и аз слушам чалга...но след това слушам и ретро,и реге,и денс,и метъл и хард и опера дори...ВСИЧКО Казвам като гледач..смешни са ми тези,които са ЗАПЛАНЕИТЕ чалгариНо са ми смешни и тези "метълчета"от новото поколение
![]()
![]()
Друг е въпроса(не намесвам Вечните групи:като металика,мейдън,гънс,..и прочие)
Бе накратко исках да кжа,Че когато човек слуша ВСИЧКО...не се оставя простотията да го завлече в едната посокоа
В крайна сметка всеки слуша КАКВОТО ИСКА![]()
:qko:
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
На мен пък са ми интересни тия тъпанари,които слушат всичкоПървоначално написано от mysi
Shithead му се вика на товапък и чалгата не разваля, те са си развалени от преди това
![]()
Нали много съм интереснаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Значи сега чалгата разваля а? Как ще го докажеш? А метъла той не разваля ли? Чалгата радва и очитеПървоначално написано от Анонимко
това да не е някаква хипноза?
Пък метала са някви миризливи дългокоси човекоподобни косите им са мазни вярват в сатаната режат си вените оскверняват гробове горят църкви!
Edit: Забавно ми е.
Нека се окаже, че си достатъчно тъп, за да вярваш в това, което си написал...Моля те, окажи се ограничено чалгарче, щото Амайо взе да ми липсва!Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
всъщност е прав, защото сега метъла е повече нещо, с което хората изкарват пари - подобно на чалгата - а не е вече спонтанно изразената енергия на хората с различно мисленеПървоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
значи, щом е 90% комерс, тогава също оказва манипулативно влияние върху мисленето на мнозинството
А ти забеляза ли че доло пише Edit: Забавно ми е? Така че това са неговите мисли! А като гледам подписа ти той сам говори!Първоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
Пълна глупост каза. Ти да не живееш в 80-те?!Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
Нито чалгата, нито метъла развалят. Ти ако си си кретен по рождение, и оперна музика да слушаш, пак ще си останеш кретен. Въпросът всъщност е какво имаш на втория етаж. Ако се кефиш на метъл, не е задължително косата ти да е дълга и мазна и да я мяташ насам-натам.
Ако пък се кефиш на Преслава, може и да не си обличаш деколтета до под пъпа... Въпрос на култура... за съжаление...
Музиката няма нищо общо, всичко останало са глупави инсинуации...
Ich weiss nicht wie du heisst,
doch ich weiss das es dich gibt.
Ich weiss das irgendwan,
irgendwer mich liebt.
SMURT ZA CIGANITE I 4ALGARITE!WOLEN PREZIDENT!WOLEN!WOLEN!WOLEN!![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
AnGeL_oF_dArKnEs - Пак се прави на интересен и пише от чуждо име. Като са мои мисли защо не ги написа от моя акаунт, бе? + това се държиш супер неадекватно по форумите.
Dobre de pusnah tazi tema za da widq seir a tq na 3ta stranica.Puuu trite i zaklju4waite!
Първоначално написано от quench
Мн добре казано ... чалга не слушам, освен ако не съм пиян !!! Не мога примерно да си карам колата и да си пусна примерно Алисия - Съблечи ме ... не върви ... циганско е ! Иначе човека е мн прав ... това е само като Wallpaper на случващото се ! =D>
... k33p w@lkinG ...
мн ясно,селска е не може да не разваля
Първоначално написано от [CSKA
един душевно обогатен човек с морал не би седнал да ми слуша чалга. А един простак не би разбрал стойностната музика.
Тва ви е оправданието на сички кухи чалгари - ''ама тва, че слушам чалга не означава, че съм тъп, музиката не определя човека''
Е, приемете фактите такива, каквито са. Музиката определя човека..