.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Guest
    [CSKA]f0r3v3r e 6iban cskar
    LEWSKI ZAWINAGI!!!!!!!!!!

Град
    У дома пред компютъра
    Темата започва да се превръща в спор.

Чалгата и метъла не са единствените стилове.Всеки си има мнение, а то си е негова работа.Съществуват различни хора-различни вкусове, и всеки слуша това, което му е приятно.

Моето мнение е, че чалгата е прекалено еднообразна-пее се за едно и също, певиците си приличат ужасно много.Като цяло-стилът не ми е приятен.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Без да съм чел темата правя предположение какво има в нея: същите аргументи-резачки и на двете страни. Чалгата развращавала и затъпявала хората. На маса можело да се слуша само чалга. Който не слушал чалга, не можел да се забавлява.

Много насериозно взимате въпроса с музикалните вкусове, а не бива. Това какво му харесва на човек и какво го забавлява е въпрос на предпочитание, както много други неща в живота. Но не, вие избирате да се захващате точно с това.

Guest
    Предпочитам кючеците. Поне не се правят на интелигентни с разни романтични текстчета и без проблем си заявяват открито, че са прости..

Бунтар`кога излязох, бе?
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Предпочитам кючеците. Поне не се правят на интелигентни с разни романтични текстчета и без проблем си заявяват открито, че са прости..
    Подкрепям с две ръце и три крака.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Разваля ли чалгата младото поколение?

Не.

Защо мислите че има само два стила ако не слуша чалга значи е метъл и обратното
    не слушам чалга ма всеки да си слуша квото си иска

Град
    В шоколадовите долини :)
    Лично аз ..слушам АБСОЛЮтно всякаква музика! Незнам дали разваля чалгата,но съм забелязала хората,които слушат СаМО члага..нещо се държат под нивото на нормланите хора...Пак казвам Не наападам..чалгарите..НЕ и аз слушам чалга...но след това слушам и ретро,и реге,и денс,и метъл и хард и опера дори...ВСИЧКО Казвам като гледач..смешни са ми тези,които са ЗАПЛАНЕИТЕ чалгари Но са ми смешни и тези "метълчета"от новото поколение Друг е въпроса(не намесвам Вечните групи:като металика,мейдън,гънс,..и прочие)
    Бе накратко исках да кжа,Че когато човек слуша ВСИЧКО...не се оставя простотията да го завлече в едната посокоа
    В крайна сметка всеки слуша КАКВОТО ИСКА :qko:
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    Лично аз ..слушам АБСОЛЮтно всякаква музика! Незнам дали разваля чалгата,но съм забелязала хората,които слушат СаМО члага..нещо се държат под нивото на нормланите хора...Пак казвам Не наападам..чалгарите..НЕ и аз слушам чалга...но след това слушам и ретро,и реге,и денс,и метъл и хард и опера дори...ВСИЧКО Казвам като гледач..смешни са ми тези,които са ЗАПЛАНЕИТЕ чалгари Но са ми смешни и тези "метълчета"от новото поколение Друг е въпроса(не намесвам Вечните групи:като металика,мейдън,гънс,..и прочие)
    Бе накратко исках да кжа,Че когато човек слуша ВСИЧКО...не се оставя простотията да го завлече в едната посокоа
    На мен пък са ми интересни тия тъпанари,които слушат всичко

Shithead му се вика на това пък и чалгата не разваля, те са си развалени от преди това

Град
    В шоколадовите долини :)
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    На мен пък са ми интересни тия тъпанари,които слушат всичко
    Нали много съм интересна
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Re: Разваля ли чалгата младото поколение(моля не заклювайте)

Да определено.Чалгата не е музика но не намерих по добро място да пусна тази тема.КОЙ Е С МЕН?
    Значи сега чалгата разваля а? Как ще го докажеш? А метъла той не разваля ли? Чалгата радва и очите това да не е някаква хипноза? Пък метала са някви миризливи дългокоси човекоподобни косите им са мазни вярват в сатаната режат си вените оскверняват гробове горят църкви!

Edit: Забавно ми е.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Цитирай Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
    Да определено.Чалгата не е музика но не намерих по добро място да пусна тази тема.КОЙ Е С МЕН?
    Значи сега чалгата разваля а? Как ще го докажеш? А метъла той не разваля ли? Чалгата радва и очите това да не е някаква хипноза? Пък метала са някви миризливи дългокоси човекоподобни косите им са мазни вярват в сатаната режат си вените оскверняват гробове горят църкви!

Нека се окаже, че си достатъчно тъп, за да вярваш в това, което си написал...Моля те, окажи се ограничено чалгарче, щото Амайо взе да ми липсва!
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на quench

всъщност е прав, защото сега метъла е повече нещо, с което хората изкарват пари - подобно на чалгата - а не е вече спонтанно изразената енергия на хората с различно мислене

значи, щом е 90% комерс, тогава също оказва манипулативно влияние върху мисленето на мнозинството
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness

Нека се окаже, че си достатъчно тъп, за да вярваш в това, което си написал...Моля те, окажи се ограничено чалгарче, щото Амайо взе да ми липсва!
    А ти забеляза ли че доло пише Edit: Забавно ми е? Така че това са неговите мисли! А като гледам подписа ти той сам говори!

Пълна глупост каза. Ти да не живееш в 80-те?!
    Нито чалгата, нито метъла развалят. Ти ако си си кретен по рождение, и оперна музика да слушаш, пак ще си останеш кретен. Въпросът всъщност е какво имаш на втория етаж. Ако се кефиш на метъл, не е задължително косата ти да е дълга и мазна и да я мяташ насам-натам.
    Ако пък се кефиш на Преслава, може и да не си обличаш деколтета до под пъпа... Въпрос на култура... за съжаление...
    Музиката няма нищо общо, всичко останало са глупави инсинуации...
    Ich weiss nicht wie du heisst,
    doch ich weiss das es dich gibt.
    Ich weiss das irgendwan,
    irgendwer mich liebt.

Guest
    SMURT ZA CIGANITE I 4ALGARITE!WOLEN PREZIDENT!WOLEN!WOLEN!WOLEN!

Guest
    SMURT ZA CIGANITE I 4ALGARITE!WOLEN PREZIDENT!WOLEN!WOLEN!WOLEN!

AnGeL_oF_dArKnEs - Пак се прави на интересен и пише от чуждо име. Като са мои мисли защо не ги написа от моя акаунт, бе? + това се държиш супер неадекватно по форумите.

Guest
    Dobre de pusnah tazi tema za da widq seir a tq na 3ta stranica.Puuu trite i zaklju4waite!

RQ

Цитирай Първоначално написано от quench
    чалгата не е дори фаткор, определящ "развалата", тя е само съпровождащ признак!

Мн добре казано ... чалга не слушам, освен ако не съм пиян !!! Не мога примерно да си карам колата и да си пусна примерно Алисия - Съблечи ме ... не върви ... циганско е ! Иначе човека е мн прав ... това е само като Wallpaper на случващото се ! =D>
    ... k33p w@lkinG ...

Guest
    мн ясно,селска е не може да не разваля

Guest

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    метала по добра музика ли е ве..
    ше ви е** и металите прости, навсякъде животни като вас..
    просто не ми се говори..

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    един душевно обогатен човек с морал не би седнал да ми слуша чалга. А един простак не би разбрал стойностната музика.
    Тва ви е оправданието на сички кухи чалгари - ''ама тва, че слушам чалга не означава, че съм тъп, музиката не определя човека''
    Е, приемете фактите такива, каквито са. Музиката определя човека..

Цитирай Първоначално написано от maldini
    един душевно обогатен човек с морал не би седнал да ми слуша чалга. А един простак не би разбрал стойностната музика.
    Тва ви е оправданието на сички кухи чалгари - ''ама тва, че слушам чалга не означава, че съм тъп, музиката не определя човека''
    Е, приемете фактите такива, каквито са. Музиката определя човека..
    напротив - човека определя музиката
    Не знам коя музика имаш предвид под "стойностна", но трябва да ти кажа, че няма жанр, който не слушам - айде сега ми кажи дали съм тъп или не, щом музиката определя??????
    На който му се убива време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си