.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Има един лаф.."дай ти си мушна само главичката,че иди после разправяй,че не съм те е б а л..."..
    Че и твойта работа същата...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Моето предложение е да изчакате още поне година. Не знам на колко си, но не ти давам повече от 14. Ако толкова те интересува има вероятност да е разкъсал ципата, но може и да не е успял.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

абе, майната му! важното е, че я е изтирбушонил и се е чул звук при разхерметизирането
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    world of DRUM n BASS
    Бати простотията...За тая раота има психиатри и лекари тцтцтцтц

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а и забравих да кажа нещо важно той докато си вкарваше оная работа се чуваше шум като при отваряне
    WooooW и какъв е този шум като при отвaрqне ми е много интересно аахаххаххаха......с тва направо ме уби честно ахахаха

Shto be hora ..?Moje moicheto da e chulo kak i se kusa cipata .. A ne ne ... ti forumi zeha da izprostqvat veche .."Chu se shum kato pri otvarqne ... xahxha A otnosno avtorkata .. Za teb kvo znachenie ima dali se vodi za ebane ili ne .. da ima posle s kvo da se hvalish na priqtelkite si "az sa ebah puk vie ne " ..

Цитирай Първоначално написано от DiMeT{}
    A otnosno avtorkata .. Za teb kvo znachenie ima dali se vodi za ebane ili ne .. da ima posle s kvo da se hvalish na priqtelkite si "az sa ebah puk vie ne " ..
    =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Цитирай Първоначално написано от DiMeT{}
    A otnosno avtorkata .. Za teb kvo znachenie ima dali se vodi za ebane ili ne .. da ima posle s kvo da se hvalish na priqtelkite si "az sa ebah puk vie ne " ..
    =D> =D> =D>

Guest
    shuma det si go chula e bil ot vratata na staqta, kato q e otvoril nqkoj da vi snima

i da vodi se za ebane i samo glavi4kata da e vlqzla nqma znachenie toj h*q ramene nqma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си