- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- e6ax момиче от ромски произход срещу пари
Дано измрат всички мангали! Да еба пумията им да еба гнусна! Сган долна шибана! И ти нещастник такъв да си оскверниш пишката с мангалка кретен ... следващия път еби туркиня и ела да се изложиш пак!
а така, вече ше ти викаме САШО РОМАН![]()
BRAVOOO nai posle 4ovek koito misli kato men =D> =D> =D> CIGANITE NA SAPUN TURCITE NA COCOLINOOПървоначално написано от special_girl_SS
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Циганите-хораПървоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
otkoga
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
S ciganka..nai i ti si ot kontingenta![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
am to samo ciganki ostanaha mai....pone az bulgarki ne usm vijdal.
Много е глупаво да кажете, че турците и циганите не са хора. И те души носят, вярно е, че много от тях са гадни, но всяко стадо си има черни овци, има и много българи,които са крали, изнасилвали, убивали!
Аз лично съм виждала много красиви циганки, които даже като ги погледнеш, не можеш да разбереш,че са такива. Има всякакви хора, тъпо е да слагаш един народ под общ знаменател!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Цигани не еба, още повече за пари.
П.П. Хора или не да си ходят в туркия. Достатъчно векове са ни мачкали, клали, и издевателствали с нашите родители.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не ми се струва правилно това, което си направил, но в днешния свят какво да се очаква. Всеки има право на личен избор.
Между другото приятел, не се казва "туркия", а Турция и се пише с главна буква!Първоначално написано от Sevt
Ако някога си влизал в часовете си по история, би трябвало да знаеш, че не турците са ни мачкали, а османците.Турците са техни "наследници", но османците са изчезнали като раса, народ както искаш го наречи, от света!
Освен това, ако попрочетеш малко повече исторически източници, ще разбереш, че не са ни мачкали толкова, колкото ти изглежда!А ако прочетеш още малко, ще разбереш, че сме си заслужили с делата си това 5 вековно османско робство!
Ама явно само пишеш, за да се правиш на интересен.Я земи се скрии някъде!Такива глупаци като теб, насаждат тъпите националистически идейки на 21 век!
Като те чета си правя заключението, че ти или си мозъчен инвалид или притежаваш черен хумор в излишък. За да твърдиш, че сме били под Османско робство и, че османците не са турци, е такава глупост, каквато може да роди само дълбоко импотентен в интелектуално отношение човек какъвто си ти! Понятието "османци", което ти изполваш не същтествува, никога не е имало османци. Това са турци и нашия народ е бил под турско робство, курво туркофилска. Заради такива изроди като теб сме на такова ниво. Позорно е да се гавриш с историята на народа си, ако си българка, и да симпатизираш на дивашките турски, не османски орди, осъществили 5-вековен терор.Първоначално написано от bloodybaby
Боклуци като трябва трябва незабавно да бъдат екстрадирани в Анадола и да живеят при своите любими турци.
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!