.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Дано измрат всички мангали! Да еба пумията им да еба гнусна! Сган долна шибана! И ти нещастник такъв да си оскверниш пишката с мангалка кретен ... следващия път еби туркиня и ела да се изложиш пак!

Супер фен
    а така, вече ше ти викаме САШО РОМАН

Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе то май стана модерно да се ебеш със цигани Просто нямям думи да коментирам...не намери ли некви българки?! Уф само кат се сатя...
    е кво кат са цигани? не са ли хора?

я ми кажи кой е на власт в Б-я в момента?

Ахмет Доган
    Дон Цеци
    Азис

да изреждам ли?

българите тенденциозно стават малцинство в тая шибана държава и логично е да бъдат асимилирани от по висши раси като роми и турци.
    1. Циганите не са хора!!!
    2. Тези които са на власт са некадърници а пък Ахмет Доган Дон Цеци Азис не са на власт! Прочети малко вестници!!
    3. Ставаме малцинство защото сме управлявани от некадърници! И МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ СА НИСШИ РАСИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ СВВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!!!!
    BRAVOOO nai posle 4ovek koito misli kato men =D> =D> =D> CIGANITE NA SAPUN TURCITE NA COCOLINOO
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    1. Циганите не са хора!!!
    2. Тези които са на власт са некадърници а пък Ахмет Доган Дон Цеци Азис не са на власт! Прочети малко вестници!!
    3. Ставаме малцинство защото сме управлявани от некадърници! И МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ СА НИСШИ РАСИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ СВВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!!!!
    Абе ти си много зле бе човек, ебахти и расистката..
    Циганите са хора като всички и като ТЕБ!
    Циганите-хора
    otkoga
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    S ciganka..nai i ti si ot kontingenta
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Guest
    am to samo ciganki ostanaha mai....pone az bulgarki ne usm vijdal.

Re: e6ax момиче от ромски произход срещу пари

Цитирай Първоначално написано от сашко
    снощи на орлов мост, едно хубаво черничко гадже ме спря и пита "искаш ли момиче?" отговорих утвърдително и тя ми поиска 20 лв., но аз в себе си имах едва 16 лв. въпреки това, тя се съгласи.
    направи ми една страхотна свирка, зад една бутка в една от тихите улички наоколо и след това я чуках на задна прашка.
    беше страхотно и се чувствам много доволен и бих пробвал пак.
    въпреки, че беше ромка, видимо беше много чистоплътна и отделно страшно мила и любезна.
    на някого друг случвало ли се е подобно нещо и как се чувстваше?
    Това е унижение, както за жените, които практикуват, така и за мъжете, които се възползват от услугите им!Расата е без значение!
    Отвращавам се от такива, като автора на темата!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много е глупаво да кажете, че турците и циганите не са хора. И те души носят, вярно е, че много от тях са гадни, но всяко стадо си има черни овци, има и много българи,които са крали, изнасилвали, убивали!
    Аз лично съм виждала много красиви циганки, които даже като ги погледнеш, не можеш да разбереш,че са такива. Има всякакви хора, тъпо е да слагаш един народ под общ знаменател!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    София
    Цигани не еба, още повече за пари.

П.П. Хора или не да си ходят в туркия. Достатъчно векове са ни мачкали, клали, и издевателствали с нашите родители.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много е глупаво да кажете, че турците и циганите не са хора. И те души носят, вярно е, че много от тях са гадни, но всяко стадо си има черни овци, има и много българи,които са крали, изнасилвали, убивали!
    Аз лично съм виждала много красиви циганки, които даже като ги погледнеш, не можеш да разбереш,че са такива. Има всякакви хора, тъпо е да слагаш един народ под общ знаменател!
    =D> =D> =D>
    Абсолютно съгласна съм с мнението ти!

Не ми се струва правилно това, което си направил, но в днешния свят какво да се очаква. Всеки има право на личен избор.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цигани не е**, още повече за пари.

П.П. Хора или не да си ходят в туркия. Достатъчно векове са ни мачкали, клали, и издевателствали с нашите родители.
    Между другото приятел, не се казва "туркия", а Турция и се пише с главна буква!
    Ако някога си влизал в часовете си по история, би трябвало да знаеш, че не турците са ни мачкали, а османците.Турците са техни "наследници", но османците са изчезнали като раса, народ както искаш го наречи, от света!
    Освен това, ако попрочетеш малко повече исторически източници, ще разбереш, че не са ни мачкали толкова, колкото ти изглежда!А ако прочетеш още малко, ще разбереш, че сме си заслужили с делата си това 5 вековно османско робство!
    Ама явно само пишеш, за да се правиш на интересен.Я земи се скрии някъде!Такива глупаци като теб, насаждат тъпите националистически идейки на 21 век!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цигани не е**, още повече за пари.

Между другото приятел, не се казва "туркия", а Турция и се пише с главна буква!
    Ако някога си влизал в часовете си по история, би трябвало да знаеш, че не турците са ни мачкали, а османците.Турците са техни "наследници", но османците са изчезнали като раса, народ както искаш го наречи, от света!
    Освен това, ако попрочетеш малко повече исторически източници, ще разбереш, че не са ни мачкали толкова, колкото ти изглежда!А ако прочетеш още малко, ще разбереш, че сме си заслужили с делата си това 5 вековно османско робство!
    Ама явно само пишеш, за да се правиш на интересен.Я земи се скрии някъде!Такива глупаци като теб, насаждат тъпите националистически идейки на 21 век!
    Като те чета си правя заключението, че ти или си мозъчен инвалид или притежаваш черен хумор в излишък. За да твърдиш, че сме били под Османско робство и, че османците не са турци, е такава глупост, каквато може да роди само дълбоко импотентен в интелектуално отношение човек какъвто си ти! Понятието "османци", което ти изполваш не същтествува, никога не е имало османци. Това са турци и нашия народ е бил под турско робство, курво туркофилска. Заради такива изроди като теб сме на такова ниво. Позорно е да се гавриш с историята на народа си, ако си българка, и да симпатизираш на дивашките турски, не османски орди, осъществили 5-вековен терор.
    Боклуци като трябва трябва незабавно да бъдат екстрадирани в Анадола и да живеят при своите любими турци.

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си