- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ви е мнението за такива момичета дето правят свирки?
това пропаднали деца ли са или не е така?
защото според майка ми, такива момичета са пропаднали и невъзпитани деца дето им липсват първите 7 години.
гаджето ми много иска да му направя свирка, обаче ме е срам, да не ме вземе за пропаднала и още по-зле, за - к.![]()
Оралният секс е нещо прекрасно. Курва е жена, която се сваля на всеки, натиска се и се предлага на всеки и/или спи с всеки. Една жена/момиче може да прави всичко с приятеля си, това не я прави курва, след като е само с него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оралния секс е нещо, което даден човек, независимо момче или момиче, прави, за да достави удоволствие на любимия. Да направиш свирка, респективно шпакла, не е смъртоносен грях нито нещо, заради което ще идеш в ада по дяволите!!!!! НЕ е нормално 12 13 и тн годишни момичета да лапат, но уви - те го правят .. И въпреки това всеки сам преценява за себе си какво да прави, дали е грешка или не- всеки си прави сметките, но не виждам нищо лошо, нещо повече - виждам само хубаво в това да духаш на този, към който изпитваш страст и всякакви " низки и грешни желания" ...
ебати половината са някви хипер морални девойчета, другите не си затварят устите и краката ... къде е баланса ..
Tova nqma da te napravi kurva ili propadnala. Naprotiv tova 6te suzdade udovolstvie i na dvama vi!![]()
S tvoq pogled me naranqva6 na par4eta me razpilqva6 a du6ata mi bqga se kum teb!
Щом си го слагат в задника,какво лошо има да си го слагат и в устата ???![]()
..............
Само едно допълнение - деца, правещи свирки, СА пропаднали.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ах мръсници!!!Първоначално написано от палачорова
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
на 12т. можу ле?
Ти първо се научи да пишеш па после почвай да практикуваш свирките!Първоначално написано от Анонимко
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
А ти обичаш ли да го духаш?Първоначално написано от special_girl_SS
ne vijdam ni6to lo6o v svirkite s tqh dostavq6 udovostvie na polovinkata si, kakvo po hubavo ot tova???vseki sam za sebe si si re6ava dali edna svirka go pravi kurva ili durjanieto na momi4eto v ob6testvoto
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Не мисля че правенето на свирки означава че момичето е пропаднало. Напротив, ако й харесва нищо лошо няма. Но ако неискаш вече е лошо, всисъл правиш го против желанието си. Така че ако го искаш, действаш. И аз не исках и да си помисля за това до преди половин година, но се промених.![]()
Свирките не те правят курва.
Собственост на Canis_Dirus
Боже, колко съм пропаднала само. А аз си мислех, че доставям удоволствие на мъжа, който обичам!
Първоначално написано от krem4et0
кyрвите са именно за удоволствие![]()
", който обичам" къде го пропусна?Първоначално написано от Анонимко
това са подпобности...дали обичаш или ти плащат, за да доставяш удоволствие, ефекта е същияПървоначално написано от krem4et0
разликата е в стойността и средствата, но финалът е еднакъв
за това и древните са казали "всички жени са курви" и не са сбъркали, такива са фактите, за радост или съжаление, но е така![]()
Qvno razbiraniqta na maika ti sa po stari . No vse pak tova e sex trqbva da ima i raznoobrazie i s1m sigorna 4e priqtelqt ti 6te e dovolen . A i nqma ni6to dolno i propadnalo v tova sled kato ti si s tozi 4ovek , ne da hodi6 i da pravi6 svirka na vseki sre6nattaka 4e spokoino s1vsem normalno si e :P
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Няма да казвам какъв тип връзка имам и на кого какво съм правила-не е твоя работа. Просто да ме принизяваш до нивото на 1 уличница не ти прави чест. нито ме познаваш, нито знаеш моралните ми принципи и ценностната ми система, че да се изказваш по подобен начин за мен!Първоначално написано от Анонимко
вярно е и ти се извинявам!Първоначално написано от krem4et0
обаче подлежиш на разврат, в един момент когато ти се поиска нещо различно и ако се яви правилния човек тогава![]()
Смяьтам, че съм го открила и вече близо 3 години съм ужасно щастлива с него![]()
това е много хубаво, но всичко рано или късно омръзва и след още 3, примерноПървоначално написано от krem4et0
![]()
майка ти е от друго поколение а и няма нищо лошо в това да накараш някой да се чувства добре.