- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ви е мнението за такива момичета дето правят свирки?
явно и аз съм много пропадналаПървоначално написано от krem4et0
![]()
браво на такива момичета =D>
Епа уважавам ги![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
няма нищо лошо в тва да се праят сфирки според мен...сяко момиче си отговаря за себе си!!!друго е дали момчетата искат...аз лично знам кфо е нооо никога не бих искал/накарал момиче което обичам да ми духа...тва не ми харесфано се пак аз отговарям за себе си
![]()
nqma ni6to lo6o v svirkite stiga da ne gi pravi6 bezrazborno a samo na gajeto si![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Хах няма нищо лошоо да правиш свирки на приятеля си!Абе как може някои родители да са толкова старомодни!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Pravq svirki haresva i o6te pove4e se vazbujdam kogato mu duham i kato go pogledna v liceto vidq kakvi grimaci pravi.Ne mislq 4e "svirkadjiikite" kakto se izrazi gangstera sme propadnali.
ahahahaahahahaahahahaahahaahahahaahahaahahahaa Abe vie tuka ot foruma naistina ste umnopoburkani aahahhaa ... inache svirkadjiikite ne sa kurvi, prosto sigurno iskat da se dokazvat s tova, 4e mogat da go lapat ... de da znam i az ... ama imame v na6ta mahala edna det sa vika Mara svirkata ... ina4e tq ne e kurva xahxahxhaxhaxa xahxahxa![]()
![]()