.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Маглена
    Guest

Искам да му напрая една маааалка промяна :)

Така, значи след дълго и упорито търсене на идеалният ЗА МЕН, взех, че го открих. Само, че тена му е доста бял.
    Кефи ме всичко в него - начин на поведение към мен, дъържание пред приятелите му, отношение към по-"тъпите", начина на мислене, целите, които си е поставил, интереса му към футбола и не чак толкова заинтересоваността му от коозметични процедури и козметика (които мен ме вълнуват) -> поне така няма да се бъркаме в хобито на другия.
    Та, решила съм, нали идва лято, и да ходиме упорито на плаж (аз и без тва искам да почернея) а на него ще му препоръчам плажно мляко против изгаряне и почервеняване (защото нали казах, че е бял) но същевременно ще се опитам да намеря такова плажно мляко, дето хем да е против почервеняване, ами и хем да има потъмняващ ефект
    Кво ще кажете?

Иначе има тука едни момчета с хубав тен нали, обаче нещо характерите им куцат и не ме кефят, та за сега съм се ориентирала към този.

Какво ще кажете? Бива ли си я идеята?

Guest
    зарежи го, той не е за теб!!!

Защо за теб има толкова голямо значение тенът му ? Тва са някви тъпи и повръхностни неща.Изобщо не му купувай никви масла!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    tupa ku4ka, spored men ne si za tva mom4e- super povurhnostna si

o mila kolko ti su4uvstva tova e napravo ujasqva6to.
    we ti tupa li si kak moje tva mom4e da hodi s takava umrqla pa4a kato tebe...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Явно си падаш,по по-мургави момчета.Лично на мен идеята ти не ми харесва.В край на сметка,може би въпросното момче има много други неща в характера и във визията с които е привлякъл вниманието ти.Така че,айде ще го преживееш,това че е по-светъл.Малко повърхностно и ограничено ми се струв мисленето ти,но пък дано да греша.Успехчета.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Ibiza
    Ти ше му подариш плажно масло, той на теб самобръсначка примерно
    момче съм бе!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe macko kvo ti puka tena mu be 4ovek!!! ili si s nego takav kavto e ili ne
    .stiga s tiq gluposti
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    Божеееееееееееееееееееее MAniqqqqqqq4kaaaa

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    оф боже да ти имам проблема .... какво ти пречи че е не е с тъмен тен ... просто нямам думи... БЕЗ КОМЕНТАР !
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

NO COMMENT!!!!!!!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Хаха, ти циганин ли искаш да го направиш? Ко ти пука, че няма тен.
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Дано приятелят ти да разбере колко си повърхностна.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от HYPE
    Ти ше му подариш плажно масло, той на теб самобръсначка примерно
    Хахахаха доба идея!

Абе уж ти харесва момчето незнам си какво...ама как да кажа леко тъпа темичка еи! То и ти самата изглеждаш такава. Ти да не търсиш "съвършенния принц"? Е новина - ТАКЪВ НЯМА! Но пък влюбиш ли се в някои, просто приемаш недостатаците му. Имам чувството, че искаш да моделираш това момче и да го промениш така че на теб да ти харесва а? А може би момчето иска да си е беличко хаха. Айде иди поговори с него и тогава виж какво той мисли и после прави планове как да му оправиш тена. Много тъпо да мислиш чак толкова върхо външноста на момчето
    И наистина си твърде повърхноста ... дано той го усъзнае

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Искам да му напрая една маааалка промяна :)

Цитирай Първоначално написано от Маглена
    Така, значи след дълго и упорито търсене на идеалният ЗА МЕН, взех, че го открих. Само, че тена му е доста бял.
    Кефи ме всичко в него - начин на поведение към мен, дъържание пред приятелите му, отношение към по-"тъпите", начина на мислене, целите, които си е поставил, интереса му към футбола и не чак толкова заинтересоваността му от коозметични процедури и козметика (които мен ме вълнуват) -> поне така няма да се бъркаме в хобито на другия.
    Та, решила съм, нали идва лято, и да ходиме упорито на плаж (аз и без тва искам да почернея) а на него ще му препоръчам плажно мляко против изгаряне и почервеняване (защото нали казах, че е бял) но същевременно ще се опитам да намеря такова плажно мляко, дето хем да е против почервеняване, ами и хем да има потъмняващ ефект
    Кво ще кажете?

Иначе има тука едни момчета с хубав тен нали, обаче нещо характерите им куцат и не ме кефят, та за сега съм се ориентирала към този.

Аз лично не харесвам прекаления тен. Не смятам, че хората стват по-секси. Е, нямам нищо против лекия загар, но ако момчето не иска, не трябва да го принуждаваш и да му хленчиш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо трябва да променяш тена му?

6toto e tupa pa4a..

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Кво ще кажете?

Добър ефект ще постигнеш и ако го заведеш на солариум

Град
    world of DRUM n BASS
    Ходи на плаж в АФРИКА ем ше има тен ем ше си прекарате зле опа добре

офффффф Боже... кво значение има тена наистина? ще си почерне от слънцето спокс и без твоите масла.. мн детско мислене имаш.. не го заслужаваш честно..
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Ne e Vajno kakuv my e tena,a kakuv e samiqt toi!Izglejda se interesuvash poveche ot vunshniq vid otkolkoto ot haraktera my!Ako neiska naistina nedei da go prinyjdavash!

Sled kato e idealniqt i po vsichko e taka perfekten kvo ti prechi tenut mu, puk i shtom taka mislish i "teglish" neshtata po toq nachin znachi neshto ne ti e nared... nishto lichno! Kakto drugite kazaha "mnogo si povurhnostna" q po-dobre kusaite, che gorkoto momche,ako produljavash v sushtiq duh go e zakusal... ne mu zavijdam

Горкото момче.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Кво ще кажете?

Бил много бял

Ми фани си някой негър тогава и готово , няма да има нужда да го водиш на плаж.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    София
    Зарежи го ! Твърде е бял за теб, отиди във Филипето ще си изплакнеш очите
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си