- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко години майка ви ви е родила?
На 36. Второ дете съм.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
men-22,brat mi-3311 godini razlika :P
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
30 а бати на 21![]()
аз съм второто дете и майка ми ме е родила на 25 а брат ми е по голям и го е родила на 21![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Родила ме е на 32 год.
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Второ дете съм. на 33 ме е родила а брат ми на 29
Мама е била на 27 като съм се появила аз.. Ама съм второ детенце![]()
На 29
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от ANTIHUMAN
е какво лошо има да те е родила на 35? вече над 35 е малко по-рисковано.... брат ми го роди на толкова, а мен на 25.![]()
Моята ме е родила на 19 и сега си имам млада мама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога дори ме питат къде е сестра ми
![]()
![]()
![]()
![]()
15-19haha верно че някои почнаха да разждат и на по 15.. Хм... ами на 23 ме е родила
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Мойто мамче на 21 ме е родило =)
mi mama e bila na 24 kogato me e rodila a sega imam i brat4e 14 godini po malko ot mene![]()
moqta na 21
На 24
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
vuzhi6tavam se na takiva momieta kato maika ti,koito dori i da zabremeneqt v tazi ranna vuzrast,poemat otgovornostta si i ne pravqt abort..za sujalenie v dne6no vreme ne se sre6tat mn takiva momi4eta![]()
Автора на темата малко не е доизпипал интервала. Преди няколко месеца дадоха едно циганче на 12 дето родило .. да не пренебрегваме благоразумието![]()
17Първоначално написано от gabbybon
moyta pak e nenormalna![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
На 38 , но това въобще не ме притеснява , тъй като ме е възпитала много добре , макар че използват форума да си показвам малките магарийки !![]()