- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко години майка ви ви е родила?
men maika mi me e rodila na 22...gorkata jena...propilqla si e jivota![]()
Сорка за въпроса ама .. Как ще се оправиш с бебетоПървоначално написано от Angel_Girl
Аз съм почти на 19 и не мога да си се представя с бебе...
и моятаПървоначално написано от asi_basi
![]()
25
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Евала на приятеля ти в такъв случай. Той сигурно е по-голям от теб. Нямам нищо против това някой да си има бебче, даже се радвам. Но съм отвратена от безразборното правене на деца от млади майки, чиито приятели ги зарязват като разберат за бебето, а дечицата после отиват по домове.Наистина се радвам, че има изключения. Дано да бъдете много щастливо семейство
![]()
на 35
Първоначално написано от Angel_Girl
Здравейте .. ами мила Jessika_MG явно с тебе сме набори,но искам да ти кажа,че всеки един човек добива различни рефлекси,взависимост от заобикалящата го среда.Примерно (не визирам Теб точно)некво разглезено девойче на 18,на което цял живот не му е липсвало нищо и мама и тати са му давали всичко е нормално да не се представя като майка на 18-19.А от друга страна друго девойче ,което работи от 15 годишна и се бъхти да помогне поне с тока или наема- готви,чисти и т.н. мисля,че би си се представило да бъде майка.
Мисля,че ме разбра всичко е до човека.
А сега по темата - значи аз сЪм пЪрво дете и майка ми ме е родила на 20.След това брат ми - 21. А после и сестра ми на 26
...to be or not to be ..
и аз такаПървоначално написано от StEaLtHy_girl
Да, мерси за мнението, но все пак нямах точно това предвид. А и замисли се и ти как момичето, което бачка от 15г. и едва се оправя с парите ще намери почва да роди дете.Първоначално написано от MaLkaBira
Моето мнение беше такова, че на 17 да забременееш си е голям ангажимент. Не заради друго, ами 1во нямаш собствено жилище, 2ро трябва да имаш супер стабилен партньор до себе си и да си сигурна, че няма да те зареже при 1вата трудност, 3то изоставаш с образованието, защото това е годината когато следват важни изпити за ВУЗ, а след това да се кандидатства е много по-трудно - материалът се забравя.
Аз вече казах, че се радвам много за бременното момиче. Тя каза, че няма един и то най-важният проблем-обичат се с приятеля и няма нищо по-хубаво от това да създадат семейство. Аз лично много се възхищавам на моите родители, защото са намерили сили да ме отгледат и никой не им е помагал. Тогава се е учело до 11-ти клас и все пак майка ми ме е родила 1 месец преди да стане на 20. В това време е учила за висше, както и баща ми. Сутринта е бил на лекции, след тях на работа, а вечерта докато ме е приспивал е учил.
Не всичко зависи от човека, повярвай ми. Не зависи от мен това, че живота е адски скъп и много млади хора, не могат да си позволят да гледат дете, докато не се почувстват сигурни в работата и доходите си. А това днес не е маловажен фактор.
П.С. И да .. мисля, че сега и ти разбра позицията ми.
Ем на 21... ама 2 месеца след като съм се родила е станала на 22![]()
![]()
еlsy![]()
Мойта пък на 22.Първоначално написано от nicolepcd
П.П. отдавна искам да се запозная с теб![]()
Първоначално написано от Angel_Girl
За образованието съм напълно съгласна ... но просто няма смисъл да спорим ,защото и двете сме прави и да разбрахпозицията...
Да забременееш на 17 ... има толкова много фактори,които могатда попречат на това и същевремено ,много ,които могат да допринесът за лесното развитие на проблема ... мисля ... че е така ... зависи от толкова много неща ... и разбира се най-важния фактор са парите ...
Поздрави![]()
...to be or not to be ..
По-големият ми брат се е родил, когато майка ми е била на 19, а аз когато е била на 26..
чесно да ви кажа...незнам![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
На 21.
Нека кой квото иска да си мисли за мене, на мен въобще не ми дреме!