.

Виж резултатите на анкетата: На колко години майка ви ви роди?

Гласували
807. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 15-19

93 11,52%
  • 20-23

283 35,07%
  • 24-28

238 29,49%
  • 29-32

103 12,76%
  • 33-35

45 5,58%
  • 36-40

33 4,09%
  • над 40

12 1,49%
Отговор в тема
Страница 14 от 23 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 554
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Моята и тя значи е луда(не че не е де ) ме е родила 1 месец преди да направи 18, а сестра ми я е родила на 20 години..
    Пък сега аз да не остана по назад ще си имам бебче лятото, когато ще съм на 17г. и 8 месеца

Моята е била на 26.

men maika mi me e rodila na 22...gorkata jena...propilqla si e jivota

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Моята и тя значи е луда(не че не е де ) ме е родила 1 месец преди да направи 18, а сестра ми я е родила на 20 години..
    Пък сега аз да не остана по назад ще си имам бебче лятото, когато ще съм на 17г. и 8 месеца
    Сорка за въпроса ама .. Как ще се оправиш с бебето Аз съм почти на 19 и не мога да си се представя с бебе...

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Моята е била на 23
    и моята

25
    И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Сорка за въпроса ама .. Как ще се оправиш с бебето Аз съм почти на 19 и не мога да си се представя с бебе...
    Няма нищо..
    Едно е предства, а съвсем друго действотелност. Никои не се е родил научен на нещо, а най-малко да бъде родител.. И няма да се спрявям сама, а с приятеля ми.. Радваме ми се всеки път, когато ритне

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Евала на приятеля ти в такъв случай. Той сигурно е по-голям от теб. Нямам нищо против това някой да си има бебче, даже се радвам. Но съм отвратена от безразборното правене на деца от млади майки, чиито приятели ги зарязват като разберат за бебето, а дечицата после отиват по домове. Наистина се радвам, че има изключения. Дано да бъдете много щастливо семейство

Няма нищо..
    Едно е предства, а съвсем друго действотелност. Никои не се е родил научен на нещо, а най-малко да бъде родител.. И няма да се спрявям сама, а с приятеля ми.. Радваме ми се всеки път, когато ритне

Здравейте .. ами мила Jessika_MG явно с тебе сме набори,но искам да ти кажа,че всеки един човек добива различни рефлекси,взависимост от заобикалящата го среда.Примерно (не визирам Теб точно)некво разглезено девойче на 18,на което цял живот не му е липсвало нищо и мама и тати са му давали всичко е нормално да не се представя като майка на 18-19.А от друга страна друго девойче ,което работи от 15 годишна и се бъхти да помогне поне с тока или наема- готви,чисти и т.н. мисля,че би си се представило да бъде майка.
    Мисля,че ме разбра всичко е до човека.
    А сега по темата - значи аз сЪм пЪрво дете и майка ми ме е родила на 20.След това брат ми - 21. А после и сестра ми на 26

...to be or not to be ..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    на 28 Единствено дете съм за сега,но не мисля, че ще има още деца
    и аз така

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaBira
    Няма нищо..

Здравейте .. ами мила Jessika_MG явно с тебе сме набори,но искам да ти кажа,че всеки един човек добива различни рефлекси,взависимост от заобикалящата го среда.Примерно (не визирам Теб точно)некво разглезено девойче на 18,на което цял живот не му е липсвало нищо и мама и тати са му давали всичко е нормално да не се представя като майка на 18-19.А от друга страна друго девойче ,което работи от 15 годишна и се бъхти да помогне поне с тока или наема- готви,чисти и т.н. мисля,че би си се представило да бъде майка.
    Мисля,че ме разбра всичко е до човека.
    А сега по темата - значи аз сЪм пЪрво дете и майка ми ме е родила на 20.След това брат ми - 21. А после и сестра ми на 26
    Да, мерси за мнението, но все пак нямах точно това предвид. А и замисли се и ти как момичето, което бачка от 15г. и едва се оправя с парите ще намери почва да роди дете.
    Моето мнение беше такова, че на 17 да забременееш си е голям ангажимент. Не заради друго, ами 1во нямаш собствено жилище, 2ро трябва да имаш супер стабилен партньор до себе си и да си сигурна, че няма да те зареже при 1вата трудност, 3то изоставаш с образованието, защото това е годината когато следват важни изпити за ВУЗ, а след това да се кандидатства е много по-трудно - материалът се забравя.
    Аз вече казах, че се радвам много за бременното момиче. Тя каза, че няма един и то най-важният проблем-обичат се с приятеля и няма нищо по-хубаво от това да създадат семейство. Аз лично много се възхищавам на моите родители, защото са намерили сили да ме отгледат и никой не им е помагал. Тогава се е учело до 11-ти клас и все пак майка ми ме е родила 1 месец преди да стане на 20. В това време е учила за висше, както и баща ми. Сутринта е бил на лекции, след тях на работа, а вечерта докато ме е приспивал е учил.
    Не всичко зависи от човека, повярвай ми. Не зависи от мен това, че живота е адски скъп и много млади хора, не могат да си позволят да гледат дете, докато не се почувстват сигурни в работата и доходите си. А това днес не е маловажен фактор.
    П.С. И да .. мисля, че сега и ти разбра позицията ми.

Град
    Враца
    Ем на 21... ама 2 месеца след като съм се родила е станала на 22
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ем на 21... ама 2 месеца след като съм се родила е станала на 22
    Мойта пък на 22.
    П.П. отдавна искам да се запозная с теб

Да, мерси за мнението, но все пак нямах точно това предвид. А и замисли се и ти как момичето, което бачка от 15г. и едва се оправя с парите ще намери почва да роди дете.
    Моето мнение беше такова, че на 17 да забременееш си е голям ангажимент. Не заради друго, ами 1во нямаш собствено жилище, 2ро трябва да имаш супер стабилен партньор до себе си и да си сигурна, че няма да те зареже при 1вата трудност, 3то изоставаш с образованието, защото това е годината когато следват важни изпити за ВУЗ, а след това да се кандидатства е много по-трудно - материалът се забравя.
    Аз вече казах, че се радвам много за бременното момиче. Тя каза, че няма един и то най-важният проблем-обичат се с приятеля и няма нищо по-хубаво от това да създадат семейство. Аз лично много се възхищавам на моите родители, защото са намерили сили да ме отгледат и никой не им е помагал. Тогава се е учело до 11-ти клас и все пак майка ми ме е родила 1 месец преди да стане на 20. В това време е учила за висше, както и баща ми. Сутринта е бил на лекции, след тях на работа, а вечерта докато ме е приспивал е учил.
    Не всичко зависи от човека, повярвай ми. Не зависи от мен това, че живота е адски скъп и много млади хора, не могат да си позволят да гледат дете, докато не се почувстват сигурни в работата и доходите си. А това днес не е маловажен фактор.
    П.С. И да .. мисля, че сега и ти разбра позицията ми.

За образованието съм напълно съгласна ... но просто няма смисъл да спорим ,защото и двете сме прави и да разбрахпозицията...
    Да забременееш на 17 ... има толкова много фактори,които могатда попречат на това и същевремено ,много ,които могат да допринесът за лесното развитие на проблема ... мисля ... че е така ... зависи от толкова много неща ... и разбира се най-важния фактор са парите ...
    Поздрави

...to be or not to be ..

Na 36 ...Vtoro dete sum Ina4e sestra mi q e rodila na 20

По-големият ми брат се е родил, когато майка ми е била на 19, а аз когато е била на 26..

малко след като е навършила 23 години ме е родила

Град
    Hate City Sofia.
    чесно да ви кажа...незнам
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    София
    На 21.
    Нека кой квото иска да си мисли за мене, на мен въобще не ми дреме!

Moita na 24-25 ama sum samo 1 dete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си