- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко години майка ви ви е родила?
На 23,първо дете съм (:
На 24.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
moqta me e rodila na 30 i 2 meseca![]()
purvo dete sum
![]()
roditelite mi sa se ojenili kogato maika e bila na 19 tatko na 20 i godina i nqkolko meseca sled tova sam se poqvila az.taka 4e maika mi e bila na malko pove4e ot 20
Била е на 21, първо добиче съм![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ми на 28 години е била, имам брат на 20 години все пак![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Мен ме е родила акто е била на 23, а брат ми - на 35.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
На 18 е била ..откачена работа..все еедно аз да родяИнъче е много готино,..като излизаме вечер на дискотеки или барове с леля ми,все ни милят за приятелки и трите
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Еми аз сам второ дете и майка ми е била на 30 като ме е родила![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
на 40 години... е, аз съм трето дете...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
И аз съм така! 2 месеца преди да направи 31, ама все тая. Имам кака на 30 години, а аз съм на 22.Първоначално написано от gabrielka@a
Аз съм на 22 и не мога да си се представя с дете. не и преди да завърша магистратура, а това прави поне още 3 години+1 за бременност. Около 26-7 мисля, че е перфектно, хем не си стара, хем си си стъпила на краката. Майка ми се е омъжила на 21 години и 8 месеца, а аз съм на 22 вече и изобщо мисля, че ми е твърде рано за подобни неща!
ам мойта ма е родила 19-20 първо дете съм. Абе гоцко е да имаш по-млада майчица(от страна на детето разбира се)
На 27. Мисля, че това е една много подходяща възраст и моите планое също са 25+Е, то не става с планове само от едната страна.
10![]()
29....![]()
men na 24
na 23
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
na 21,no babata e rodila maika na 17
На 22 г. е била когато ме е родила, но после е щяла да има и друго дете , но е направила аборт иначе сега щях да си имам някои не да съм самичка...
Когато е била на 23, ме е родила![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
21,a na bratchedka mi maikata q luda i q e rofila na 16
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Moqta me e rodila na 19 a imam priqtelka koqto maika q e rodila na 17 neznam dali e vqrno no taka kazva
Люби, обичай но никога не се увличай, защото от красива дама се става мама, а от готин батко - незаконен татко ! :P...