- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко години майка ви ви е родила?
na 24 me e rodilano bez da iskah natisnah 23..
![]()
28![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
на 20 ме е родила първо дете съм , а сестра ми на 25
No martini .. no party..
на 25 ме е родила![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
men na 28 a brat mi na 19![]()
![]()
![]()
двайсет и една![]()
30![]()
Some things are better left unsaid!
24![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
19
на 31 но съм второ дете и имам брат на 24![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
bila e na 20a se e omajila na 19
![]()
![]()
Еми моята е била на 40 ама се радвам че я имам !![]()
ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИНИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ!
http://i166.photobucket.com/albums/u.../MoonRose1.jpg
maika mi me e rodila kogato e bila na 23![]()
Не е важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек,но за един човек да си целият свят!!!
mi az sum vtoro dete i mama e bila na 339 godini predi tova e rodila brat mi :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
на 32![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
25![]()
Само така пичПървоначално написано от MiTKo3
И мен са ме родили късничко , но пък си я обожавам,....Имам си най-добрата мамка на света
37
![]()
m 21
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
Второ дете съм на 28 ме е родила майка ми :P .Имам приятелка дето майка и се омъжила на 16 и я родила на 18.
Ммм... сравнително късно.
Като гледам масовата част от отговорите са 20-23, което, да си призная, не ме радва. Според мен, на тези години, жената трябва да се гирижи за образованието си, да гради кариера, да обикаля света /защото после ще бъде по-трудно.../, а не да ражда деца.![]()
Първоначално написано от gorska
Е, че кога те е родила (сама се очудвам на нахалството си понякога)? Много е вярно това, което си написала, че жената първо трябва да си изживее живота хубаво и тогава да ражда.
Аз примерно искам първо да посетя много държави, да опозная света, преди да си родя лапенце (много напред в бъдещето гледам, знам
)
![]()
Моята ме е родила на 36. 2-ро дете съм. Два месеца след като е станала на 32 е родила кака ми![]()
sushtata rabota sm ;]Първоначално написано от gabbybon