- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kurva li sam ako hodq s brat mu ;(
parvo zdraveite na vsi4ki!Imam edin mn golqm problem,koito nz kak da re6a.Zna4i predi 7 meseca hodeh s 1 mom4e,no to mi izneveri i skasahme.Posle az potarsih skype mu,no popadnah na tozi na brat mu,kato misleh 4e e negov.I taka zapo4nahme da si govorim(s brat mu),no do tuk.Mina mn vreme i ne se bqhme 4uvali i toi doide v na6iq grad(toi e ot grad blizak do moq/15km)i se vidqhme za barzo i si pogovorihme,posle zapo4nahme da si govorim po skype i idvamata se zaka4ahme,no az si misleh 4e vsi4ko e maitap ili 4e go pravi na podigravka zaradi tova 4e sam bila s brat mu i go pravi samo za da vidi kak 6te reagiram,no sled 2 dni otidoh v negoviq grad na diskoteka i tam se sre6tnahme i si govorihme sled koeto toi me celuna i taka cqla ve4er,az izob6to ne o4akvah 4e tova moje da stane.Vaprosa mi e dali toi go pravi spored vas na podigravka i dali e mn dolno ot moq strana 4e sam bila s brat mu predi 7 meseca a sega s nego,pak i az sled kato go celunah mu kazah 4e nebiva da pravq tova,a toi me popita za6to i az neznaeh kakvo da mu kaja,ako mu bqh kazala mojebi 6te6e da se otkaje ili da re6i 4e nqma da e s men,a az mnogo go haresvam mnogo.Molq vi kajete mi kavo da pravq?
![]()
ne shvanah istoriqta ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ко се опитваш да кажеш...![]()
emi pri polojenie che brat mu ti e izneveril mislq 4e e absyrdno da si milsih che si kurva za da si s drugiq.da e misli kakvo pravi.za teb jivota produljava i moje da si s koito si iskash.kolkoto do drugiq brat bi trqbvalo da useshtash iskren li e v tova,koeto kazva ili ima li nqkakva prichina da pravi na puk na brat si..no ako sama ne mojesh da precenish mislq che shte e nai-dobre da go podpitash, no ne savsem npravo za da ne vzeme da se obidi che se samnqvash v nego i t.n.uspeh![]()
Ne iskam mnogo, iskam vsichko...
awe macka spoki,tfa vuob6te ne e kyrvensko!ako se obi4aite si ostanete zaedno :P i naistina moe malko da go podpita6,no ne v prav text 6tot moe da se zasegne.yspeh![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Не прочетох, но принципно е гадно. Не е чак курвенско, неуважително е към човека, с когото си била.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ne smqtam, 4e e neuvajitelno. ti si se razdelila s brat mu i to otdavna, ne izpitva ni6to ve4e edin kum drug, taka 4e ne vijdam ni6to lo6o da si s brat mu.
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Ами и аэ мисля по горе-долу същият начин...Първоначално написано от Black_Devil
[size=7][b][u]fosse cos
Не си курва - просто с брат му сте си допаднали явно, а другия ти е изневерил...Послушай сърцето си! Успех![]()
Не си к***а ама пък ходила си с брат му, тъй че той може да реши че го използваш за да правиш на пук на брат му и така.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Естествено, че не си.Не мисля, че е неуважително-той ти е изневерил, а това е много по-неуважително.Не мисля, че има проблем, а и все пак са минали 7 месеца.
Този, с когото си ходила ти е изневерил-да не ти пука за него.А щом с брат му си допадате-няма нищо лошо ако се получи между вас.
П.П.Абе вие момичетата защо само се притеснявате дали изглеждате като курви?![]()
хъхъ..
И защо трябва да се притесняваш от това че си ходила с брат му....след като ти е изневерил а и е било преди толкова време?..Глупаво е да ти пука за това![]()
just a kid۵
MINAHA 2 DNI OT KAKTO STANA TVA V DISKOTEKATA,A TOI DORIU NE MI E PISAL NI6O E CLIZAL V SKYPE,NO I AZ NQMA DA MU PI6A ZA DA NE IZLEZNE 4E MU SE VLA4A?NE E LI TAKA SPORED VAS,PAK I NAISTINA MOJE DA E BILO SAMO ZA DA VIDI KAK 6TE REAGIRAM,AKO ME HARESVA TOI 6E ME POTARSI SPORED VAS PRAVA LI SAM?![]()
Може брат му да е казал нещо...
Потърси го, вижте се и поговорете.
Ne Si K***a Chovek si!Imash chuvstva.Shtom tie izneveril brat mu,ni6to ne ti pre4i sega d abude6 s tozi prosto pivli4ane.I ne smqtam 4e e na podigravka!Ako se podigrava6e do celuvki smqtam 4e nqma6e da se stigne!