- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не мога да спра да рева
тая година св1ршва..аз съм 6 клас.Но седмите класове си занимават. всичко ще е адски разли4но без тях.няма да е същото.гледам им снимките и не мога да спра да рева.сигурно някои от тях никога повече няма да видя.аз с мн малко хора съм близка, ама...оФффф не мога да си представя какво ще е другата година когато ние се разделяме.какво да правя
Приеми обстоятелствата,такива каквито са.Колкото и да плачеш и да старадаш нещата няма да се променят.Другата година и ти ще бъдеш може би на тяхното място,дано те радва мисълта,че поне напсукат насоящето училище за да търсят едно по-добро бъдеще в гимназиален план.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
пфф и аз тая година съм 7 клас и се разделяме ще ми е мн мъчно за тях нз ко ше прая без тях но гледам напред и се надявам да си намеря още мн френдове![]()
Стига да попаднеш на свестни съученици,както се случи с мен ,ще си намериш много нови приятели,сигурна съм.Малко е кофти в началото,докато се опознаете,но с времето всичко ще си дойде на мястото.Успех на теб и на останалите кандидат-гимназисти за 2007 година.Първоначално написано от kell
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пффф,аз съм 12 клас и сълзичка не пролях за класа и випуска си,пък ти..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
РЕВЛА ТЪПА, вземи се ГРЪМНИ МАааааааУУУУУУУУУ!
Хахах стига бе аз като се разделих с приятелите не съм ревала много само последния ден и после като влязох в друго училище открих много по добри приятели от старите тъй че не съжалявай![]()
пуф аз завърших тая година да не би да трябва да рева по цял ден..я се стегни малко
След 7-ми клас ще отидеш в по-хубаво училище и ще си намериш нови приятели, винаги става така спокс+ това ти си 6 клас! имаш още една година с класа...не се натъжавай щото пак ще се виждате (е,не често но...) и съм сигурна,че ще намериш поне 3 ползи от това,че се местиш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има някои хора наистина които по тежко приемат подобни раздели. Аз напълно те разбирам защото моя брат завършва 12 клас миналата година и такива сълзи такова чудо беше.. ЗАщото се познавах с целия му клас и с много момичета и момчета от другите класове и знаех че няма да се видя повече с тях или и да се видя няма да е както преди всеки ден.. и наитина много ми липсваха ..и най вече брат ми който знаех че ще замине да учи в софия.. но сега хич не ми пука живота продължава не е болка за умиране.. прави си кефа.. и не плачи толкова много... колко раздели ще преживееш още... не трябва да позволяваш на тъгата да взема връх в теб!
ae hora tova sie e verno gadno no sichko si zaminava s vremeto s dybrite priateli shte si ostanete priateli s dr shte si ostanete na zdravei zdrasti shte si namerite novi priateli a jivota prodaljava verno e gadno e no priemete obstoqtelstvata ... taka shte jivota se varti...
Не е краят на света.това е нещо нормално и трябва да го въприемеш ,като такова!А и ,ако имаш приятели от седмите класове какъв ти е проблема?Това,че нява да сте в едно училище не пречи да се поэнавате,да иэлиэате и т.н!Няма смисъл да се депресираш эа глупости и да си пълниш главата с негативни мисли!Сега вие ще сте най-големите и ще ви е эабавно,мисли го от таэи старана.
[size=7][b][u]fosse cos
Отчасти наистина е гадно,че 7-те класове напускат училището ти...но наистина силно се съмнявам,че те са ти единствените ти приятели нали? Убедена съм, че имаш много други приятели, които са ти в училището..а и не забравяй, че те просто няма да са повече в твоето училище, но си оставате приятелиТака,че сълзите са напълно излишни ;Рр
emi az pak kat sam 8 mi i az sa6to napuskam u4ili6teto mi i mi e super gadno,no ot edna strana se radvam 4e otivam na novo mqsto s novi hora i t.n .VSE PAK GLEDAM DA PREKARAM OSTAVA6TITE DNI SUPER , BEZ DA MISLQ MN Z ATVA. MN OSMIVKI SNIMKI I RADOSTI,, SAMO TVA GLEDAI, NE MU MISLI! NEIZBEJNO E
Първоначално написано от ™G-Baby™
80% вероятност новия ти клас да е по-хубав поради наи малкото 2 причини
1 Ще сте по големи и вече ще се държите по различно
2 Началната стресираща обстановка сприаделява хората !![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!