.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

не мога да спра да рева

тая година св1ршва..аз съм 6 клас.Но седмите класове си занимават. всичко ще е адски разли4но без тях.няма да е същото.гледам им снимките и не мога да спра да рева.сигурно някои от тях никога повече няма да видя.аз с мн малко хора съм близка, ама...оФффф не мога да си представя какво ще е другата година когато ние се разделяме.какво да правя

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Нареви се

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Приеми обстоятелствата,такива каквито са.Колкото и да плачеш и да старадаш нещата няма да се променят.Другата година и ти ще бъдеш може би на тяхното място,дано те радва мисълта,че поне напсукат насоящето училище за да търсят едно по-добро бъдеще в гимназиален план.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

пфф и аз тая година съм 7 клас и се разделяме ще ми е мн мъчно за тях нз ко ше прая без тях но гледам напред и се надявам да си намеря още мн френдове

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от kell
    пфф и аз тая година съм 7 клас и се разделяме ще ми е мн мъчно за тях нз ко ше прая без тях но гледам напред и се надявам да си намеря още мн френдове
    Стига да попаднеш на свестни съученици,както се случи с мен ,ще си намериш много нови приятели,сигурна съм.Малко е кофти в началото,докато се опознаете,но с времето всичко ще си дойде на мястото.Успех на теб и на останалите кандидат-гимназисти за 2007 година.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Пффф,аз съм 12 клас и сълзичка не пролях за класа и випуска си,пък ти..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Да ти имам проблемите...... не, честно - що не си помислиш, дали си струва да ревеш за това?! Айде стига глупости - ще дойдат нови първолаци и ще си намериш дружки
    На който му се убива време...

denislav.92
    Guest
    РЕВЛА ТЪПА, вземи се ГРЪМНИ МАааааааУУУУУУУУУ!

Град
    София
    Хахах стига бе аз като се разделих с приятелите не съм ревала много само последния ден и после като влязох в друго училище открих много по добри приятели от старите тъй че не съжалявай

пуф аз завърших тая година да не би да трябва да рева по цял ден..я се стегни малко

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    След 7-ми клас ще отидеш в по-хубаво училище и ще си намериш нови приятели, винаги става така спокс + това ти си 6 клас! имаш още една година с класа...не се натъжавай щото пак ще се виждате (е,не често но...) и съм сигурна,че ще намериш поне 3 ползи от това,че се местиш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

angel_girll
    Guest
    Има някои хора наистина които по тежко приемат подобни раздели. Аз напълно те разбирам защото моя брат завършва 12 клас миналата година и такива сълзи такова чудо беше.. ЗАщото се познавах с целия му клас и с много момичета и момчета от другите класове и знаех че няма да се видя повече с тях или и да се видя няма да е както преди всеки ден.. и наитина много ми липсваха ..и най вече брат ми който знаех че ще замине да учи в софия.. но сега хич не ми пука живота продължава не е болка за умиране.. прави си кефа.. и не плачи толкова много... колко раздели ще преживееш още... не трябва да позволяваш на тъгата да взема връх в теб!

ae hora tova sie e verno gadno no sichko si zaminava s vremeto s dybrite priateli shte si ostanete priateli s dr shte si ostanete na zdravei zdrasti shte si namerite novi priateli a jivota prodaljava verno e gadno e no priemete obstoqtelstvata ... taka shte jivota se varti...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    След 7-ми клас ще отидеш в по-хубаво училище и ще си намериш нови приятели, винаги става така спокс + това ти си 6 клас! имаш още една година с класа...не се натъжавай щото пак ще се виждате (е,не често но...) и съм сигурна,че ще намериш поне 3 ползи от това,че се местиш

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    София
    Не е краят на света.това е нещо нормално и трябва да го въприемеш ,като такова!А и ,ако имаш приятели от седмите класове какъв ти е проблема?Това,че нява да сте в едно училище не пречи да се поэнавате,да иэлиэате и т.н!Няма смисъл да се депресираш эа глупости и да си пълниш главата с негативни мисли!Сега вие ще сте най-големите и ще ви е эабавно,мисли го от таэи старана.
    [size=7][b][u]fosse cos

Отчасти наистина е гадно,че 7-те класове напускат училището ти...но наистина силно се съмнявам,че те са ти единствените ти приятели нали? Убедена съм, че имаш много други приятели, които са ти в училището..а и не забравяй, че те просто няма да са повече в твоето училище, но си оставате приятели Така,че сълзите са напълно излишни ;Рр

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    emi az pak kat sam 8 mi i az sa6to napuskam u4ili6teto mi i mi e super gadno,no ot edna strana se radvam 4e otivam na novo mqsto s novi hora i t.n .VSE PAK GLEDAM DA PREKARAM OSTAVA6TITE DNI SUPER , BEZ DA MISLQ MN Z ATVA. MN OSMIVKI SNIMKI I RADOSTI,, SAMO TVA GLEDAI, NE MU MISLI! NEIZBEJNO E
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Фен
    Град
    Burgassssss
    80% вероятност новия ти клас да е по-хубав поради наи малкото 2 причини
    1 Ще сте по големи и вече ще се държите по различно
    2 Началната стресираща обстановка сприаделява хората !
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си