- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- МНООООООООГО МЕ ДРАЗНЯТ МАЙКА МИ И БАША МИ ! ! !
krasivata_luvica
ЕЛа и ми направи едно фелацио,да си успокоиш малко нервите..траверс грозен!
Имат,ама са скръндзи!!!как така ,ще се хващам за работа...не съм ли нещо много малък?!??Ааа, ще ме издържат и ТОЧКА!
denislav.92
kato si tolko golqm otvorko si dai skype![]()
![]()
![]()
VULEVA e tupa rusa kurva ot nai-dolnoprobnite pri tova![]()
![]()
![]()
Ти недей да обиждаш Вулева, защото да не ознае и да има специален брой,награда за теб-с ПРАСА(Прасиславка)-твоята фаворитка и любимка по килограми,същата като теб и ще ти ебе майката!ПАЧА ТЪПА!Дай си ти твоя скайп и ще видиш,курво!
abe neka uznae kvo mi dreme............dreme mi na 6apkata.........Първоначално написано от denislav.92
ty kat ne si 6ube are dai si skype be kreten4e malko mn mrazq malkite deca kade se burkat kade ne im e rabota.....a ty vnimavai da ne uznae PRESLAVA i BORIS DALI 4e 6te stane stra6no........
![]()
![]()
![]()
jiv nema da ostane6.......are be dete takova dai si skaypa kato ne si tokova 6ube.......
![]()
a i tova dali sam slaba ili debela tova teb ne te burka!!!!!!![]()
Оо,ти не ме плаши!Наистина,защото ще видиш в следващите броеве своята любимка,това прасе недно и гнусно и наистина ще съжаляваш.Не ме е шубе,но неискам да си разпространявам така скайпа и разни досадници като теб дами досаждат,дай ми твоя и ще видиш!А онова джудже Борис дали,да вземе стълбата,че поне 1,50 да стане!
a i tova dali sam slaba ili debela tova teb ne te burka!!!!!!
Не ме бърка, защото знам че си дебела и грозна и тъпа и злобна кучка проскубана и наебана у гъзеца!
бати злето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти си злето!
vivij kvo sa malkiq.......izrod takuv prestani da se zaqjda6 sus xorata na lqvo i na dqsno zada ne vleze6 mejdu 6amarite.Първоначално написано от denislav.92
![]()
и как стигна до този гейниален извод?Първоначално написано от denislav.92
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лесно![]()
кажи как де? виждал ли си ме? познаваш ли ме? говорил ли си с мен?Първоначално написано от denislav.92
аз казах, че си зле, защото виждам кви простотий ти плюе устата на ляво и надясно
а ти?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами да?!!!Плюе, защото може,ти като неможеш, завиждаш ли??!
предпочитам да завиждам на тоя бобър на аватара ти вместо на теб
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бобър е майка ти, гнусно чучело!
abe ty si mn zle purvo se nau4i da govori6 posle se zaqjdai s xorata da ne izqde6 nqkoi ritnik tam kadeto ne trqbva...i ako si misli6 4e me pla6i6.....Първоначално написано от denislav.92
6te ty se izsmeq sus glas v liceto
![]()
![]()
![]()
![]()
i posle 6te ty tancuvam v/u groba kato te ubiq......
![]()
![]()
![]()
samo pulni6 izli6no s gluposty temitedano te bloknat adminite i modovete
![]()
Кучко недъгава,не ме копирвай...и да искаш неможеш!Пръдла настъпана...по-точно аз бях първи, което казах че ще ти пикаяя на гроба и ще ти танцувам голо хоро!Лигла настъпана!
1. що не можеш да измислиш нещо друго освен да псуваш?Първоначално написано от denislav.92
2. ела до Варна и го кажи същото пред мен
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ще дойда, некадърнико!
i ela do nas i su6toto na men dam i go kajeПървоначално написано от _SL_
![]()