- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- МНООООООООГО МЕ ДРАЗНЯТ МАЙКА МИ И БАША МИ ! ! !
Ей,миндил грозен..аз няма да се разкарвам само да ти го кажа!Ако дойда,ще бъдеш на ошаф!
Първоначално написано от denislav.92
i ne e nekadurnik
ty mnogo mnogo ne se zanimavai s men grozno urodlivo deto tupoПървоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАПРОТИВ, същият е като теб-ХЕРМАФРОДИТ И ТРАВЕСТИТ!2 в 1!
leleeeeeeeeeeeeeeee kolko si zleeeeeeee napravo te sajelqvam GORKI4KIQ TOIПървоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
некадърника си ти, а и пиши да се скиваме, като дойдешПървоначално написано от denislav.92
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ОБЕЦАТЕЛНО,иначе няма да е интересно шествието с фоеверки и ракети,хвърчащи от задника ВИ,като катюша !
ei bokluk sus bokluka ne se pi6e obecatelno a obezatelnoПървоначално написано от denislav.92
![]()
![]()
не плямпай, а ми покажи
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
за какво се заяждате не мога да ви разбера?.... и няма ли цензура дории минимална за някои хора?...тц тц...
А иначе по темата - може и да искаш да те издържат, но ти сам каза, че не си богаташче.Те как да смогват по 40лв .... лол стига де, аз дип че гледам и сама да се справям(не че наще нямат възможност, напротив) но не използвам това, че съм им дете да ги изстисквам постояно за пари.И вярвам, че 100 на 100 не са ти толко били необходими, а е просто прищявка.
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Але хора няма ли тук модератур да му тури малко Warn на тоя нехрани майко прост, че като гледам ми идва отвътре да го ебавам за тая му глупава постука.
BTW Отказвам се от спора, нека спорят хората, който имат свободно време.Аз до такава степен с такъв пропаднал човек няма смисъл вече да споря.Надявам се някой ден да разбере всичко и да си блъска главата![]()
Приятен спор![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
neznam kak uspq da go napi6e6 tovamen bi me bilo mnogo sram...6te vikam na na6te 4e mi ostavqt samo po 20 leva i to na DEN e*asi kuv trqbva da si ti...az kvo da kaja na men kato mi ostavqt po dosta po malko za zema da im vikam 4e ne sa mi ostavili pove4e i drugiq put da ne se povtarq..e*ati 6oyto 6te stane ako go napravq
1. Pomisli dali si zaslujil tezi 20 leva, za da iska6 pove4e
i
2. Izraboti si gi ti tiq pari i vij kakvo e![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от TheNightRider
2 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html