- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Какво да правя (и за морето, и за екскурзията)?
Аз съм на 16,а приятелят ми е на 21.Ходим от 2 месеца.Родителите ми още не са го виждали.С него тренираме тенис заедно и от тенис клуба организират екскурзия за 3 дни (приятелят ми уреди да сме в една стая).Правим секс,но родителите ми не знаят(макар че според него майка ми вероятно се досеща).Сега преди екскурзията чувам от нашите разни подмятания от рода на "И да внимавате там с К(приятеля ми),да сте разумни..." и ми става неприятно като слушам това.Преди месец той ме покани на море през лятото за една седмица,а аз не смея да кажа на нашите,защото едва ли ще ме пуснат и не искам да се караме с тях за това.А по принцип аз съм доста отговорно момиче и те го знаят(макар че ако разберат че правя секс може дори да ми забранят да излизам с него...а може и да е го направят...незнам).Какво да правя(и за морето и за екскурзията и за кратките намеци)?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Спокойно!И нашите ми правеха (по-точно баща ми) намеци винаги като ходех на някой купон...според мен по-скоро те искат да ти кажат с това "внимаваите".. да не правите неразумни неща...от сорта на секс без презерватив,друсане и разни други простотии..така че спокс!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.