.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Sbogom lubov

Guest

Sbogom lubov

Pisna mi ot teq mom4eta zn 4e i na mn mom4eta im e pisnalo ot momi4etata de!Ot dnes natatyk nikfi mom4eta sh te vi izgbqgvam ,za6tot mi pisna da mi davat nadejdi i da me zaebavat vsi4ki taka go pravqt ,a az posle samo da stradam.Vie momi4eta imali li ste takiva momenti???ili mom4eta??
    i bez typoi izcepki ot sorta "mi stavai lesbiika togava"
    prosto si re6ih 4e nqa vi hodq podir gyza a vie 6te hodite sled moq !!

Guest

Като ти е писнало стани монахиня. Така няма да видиш мъж през целият си живот.

Guest
    slu4valo mi se e, ama kakvo ot tova? vse nqkoga 6te porasnat ,oba4e 6te e kusno. Nqkoi mom4etata ne trqbva da gi hva6ta6 na seriozno, ne sa dorasli.mislqt si 4e jenite iskat pari koli i t.n. za takiva muje moga da kaja 4e sa golemi kompleksari. mom4eta, razberete momi4etata iskame pove4e vnimanie i milo otno6enie, a ne da ste svine.
    p.s. skoro me afektira edin, ta za tova go pi6a tova.
    aide sus zdrave

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kak 6ti pisnat weee/????/vinagi mom4etata imat dve strani i dobra i lo6a! ot kadeto i da go pogledne6 6te sajalqva6 4e si izpusnala 1 ot tqh :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    ОМГ!Има и свясни хора бе!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    taka e ot lubovta boli za jalost

Мда...в такова състояние съм в момента за жалост...Просто не ми е до връзки,момчета,сцени,интри и и т.нИскам да си лгедам кефа за сега...

ся така говориш ама като вииш некъф пич и ако ти хареса друго ше лафиш ..и да, секи е имал такиа моменти.. нормално.. и гадну да.. ама се пак тоя който те е зарязал да не е единстфен.. след фреме пак ш се флюбиш.. и така докато дойде фреме да намериш идеалния.. се пак човек се учи от грешките си.. треа да го търсиш сред многото, а не да седиш и да ти минаа живота ей така.. не мислиш ли ? то е ясно, че ш боли.. без болка немое ф любофта.. за жалост ае успех се пак..
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ОМГ!Има и свясни хора бе!
    Има, ама малко трудно се намират...

Това че някои момчета са те наранили не означава че трябва да се отказваш от всички момчета има и свясни, макар че трудно се намират

Който търси - намира. Може да не срещнеш този, който искаш веднага, ама не се отказвай и продължавай да търсиш.

Град
    София
    Споко, някой ден ще Го срещнеш, Успех
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    I az sam imala kofti periodi,daje sega sam v takav.Ama kakvo da pravish.Nqma smisal da postavqsh vsi4ki pod obsht znamenatel.Prosto ne si sreshtnala podhodqshtoto mom4e. Hubavite neshta vinagi stavat kogato nai-malko o4akvash.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш така да караш до края на живота си...Нали се сещаш?Просто сега си отчаяна, но ще видиш, че ще приискаш да имаш някой до себе си.

Ne se otkazvai tolkova burzo...ne si edinstvenata na koqto i e pisnalo ot mom4e...ima i po lo6i slu4ai ot tezi...za tova tarsi podhodq6tiq------>koito tarsi namira \/

Това че някои момчета са те наранили не означава че трябва да се отказваш от всички момчета има и свясни, макар че трудно се намират
    =D>

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

mn sa vprqga6 da ne ta e*e i tolkova p1k i po princip za ko ti im hoi6 sled g1za mn qsno 4e te trqa hodqt sled tvoq
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си