- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momicheta... za oralniq sex
Първоначално написано от experiment_m
![]()
![]()
![]()
Не знам, моята си ми го лапа целия от всяко положение, направо усещам главичката си в хранопровода и, не знам как го прави но е чудесно...
Прави го и от нормална позиция за свирка, така и от поза 69... Овладяла е някаква техника да диша с нещо толкова голямо в глътката Не знам как то4но го прави, но и благодаря за което...
П.с. преди да и изкарат сливиците се задавяше като се опитваше да го направи, а сега не.
Може и да е само съвпадение
чудя са как ти остава време да опитваш при положение че по цял ден киснеш в тоя форум..Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
оп.. горния пост го объркахПървоначално написано от `Death`Whore``
и така де разбра ме за тебе ставаше дума дет хур..
Всъщност през ден съм в къщи и после съм при мъжа.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А нужно ли е да се прави? Аз не намирам много смисъл в това, освен, че главичката се стимулира от гълтача. Но за това не е нужно да го налапаш целия, а просто гълтачът ти да опре до пениса!
Първоначално написано от някой--
Все пак човек трябва да пропилява някак излишното време, което при мен не смятам, че се състои в целия ден.
Няма нищо, не ти се сърдя за неуместната забележка.
Не на всеки му се удава да е ироничен и при това забавен!
Собственост на Canis_Dirus
Хахахахахахахаххахаахахха хахахаххааххахаХахахахаха хахаххахаахаххахахахаххаа ххахаХахахахахахахаххахаа хаххахахахаххааххахаХахах ахахахахаххахаахаххахахах аххааххахаХахахахахахахах хахаахаххахахахаххааххаха Хахахахахахахаххахаахахха хахахаххааххаха![]()
"..It's making me crazy .. Driving me insane.."®
Та защо толкова искаш да и го вкараш целият?Сливиците и ли ще вадиш? Стига си мъчил момичето, не стига че ти го лапа еми..и претенции. Е,че ме ядосват такива като тебе.Няма къде да га завираш у гърлото и...
На ръба на леглото и езика напред - така няма как да се задави и не й става гадно, но трябва и да си отпусне гърлото
Здравейте. Един съвет за тези, които не успяват, но имат желание.
Независимо от формата дължината и кривите на пениса, най-лесно става в поза 69. За целта жената трябва да е отгоре.
Успех![]()