- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momicheta... za oralniq sex
momi4eta nqkoq ot vas probvala li e da poeme s usta celiq 4len na gadjeto si i 6te prosvetlite li otnosno tehnikite za tova...
Отпускане на гърлото се практикува.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami da ti kaja gadjeto mi dosta pyti se my4i uj i si go otpuska no ne moje dokrai ... ne6to po specifi4no koeto se pravi ?
Едно момиче може да го лапне целия, ако легне с глава извън леглото и си изкриви врата назад. Но леко и внимателно, че като нищо можеш да я принудиш и да повърне. А и толкова ли нямаш къде да си го завреш по нея, че искаш да я мъчиш така.
poiskah konkretno mnenie po vyprosa ako iska i drugi syveti kade dr da si go vkaram na priqtelkata mi 6te pusna otdelna tema ina4e merci za tova s vrata no i taka sme probvali i efekta e sy6tiq do nqkade i imam 4uvstvoto , 4e natam ima stena i nemoga dokrai da go vkaram
Аве режи ве...от дъно![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
adski ostroumno ...i se pak ako nqkoi ima ideq dali s anastetik 6te stane ...
Редовно се опитвам и не е никак лесно.
Понякога се получава, друг път - не (имам чувството, че се давя).
Абе, въпрос на практика!
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Шшшеййй леко ве...за кво ти е той анестетик...ся да не тръгнеш да го режеш![]()
![]()
![]()
Аз разбрах че само ти подпира и т'ва е .К'фо ще обезболяваш с него анестетик![]()
![]()
![]()
Т'ва с врата беше супер гадно![]()
Като не моеш влезеш има два варианта...
1-ви-или и го набий да и изкочат очите![]()
и
2-ри-вече го има споменат по нагоре![]()
Аз бих казала същотоПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
mi nz ako ne si zapoznat se vpryskva anastetik v ustata i na hora na koito trqbva da im vkarvat nqkakvi kamerki za le4eniq i t.n s cel da ne se davqt
До ся приказваше че ти подпира нещо понеже не може да си отпусне гърлото...ся приказваш за давене...![]()
![]()
![]()
Дали съм запознат...100% повече от тебе с тия неща![]()
Като имаш такъв мерак да впръскваш анестетици купи си 5%-ов LIDOKAIN
пръсни и на езика и няма да усеща че си вътре.
Май постигнахме консенсус с тебе![]()
Ае,Успех и леко да не я умориш![]()
osven ako ne si doktor nz kolko pove4e razbira6 , no da primem naistina , 4e sme postignali konsensus i qvno s anastetik v kraina smetka 6te trqbva da se probva dr nz kfo ostana malko 6te i gor4i ama vsi4ko hubavo iziskva jertvi :P
Изчкай още 2 години и съм на линия с бялата манта \osven ako ne si doktor/
Горчи няколко секунди споко...малко ще ти се мръщи ама и ти както каза-всичко хубаво изисква жертви![]()
хаха и аз така...ъхъ да се задавя и отминава..хаха гадно чувство,иначе мъжете ги кефи макс.Първоначално написано от _Cuddly_
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Идиоти, езикът няма общо, трябва да се отпусне гърлото. А ако пръснете на гърлото Лидокаин, жална И майка. Това момиче може да се задави в собствената си слюнка и да умре.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
ne sam...ama sega mi izvadiha slivicite i 6te probvam moje pak da vleze po lesno![]()
![]()
![]()
![]()
....BAZIKAM SE...nz ne sam opitvala i nemoga da kaja...
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ами да много пъти съм пробвала ,но никога неуспявам да го лапна целия.![]()
awe to i az opitvam,ma ne se polu4ava,ostavat mi o6te3-4 sm ne moga,mn e golqm i debel i kolkoto i jelanie da imam ne stavaza tova puk go kompensiram sus edno4asovi svirki:P \
/
awe to ako stava vupros za slivicite,az nqmam,no vsi4ko si zavisi i ot goleminata na penisa vse pak![]()
Аз съм пробвала да го лапам целия, но не успявам,страшно започва да ми се гади.А пъ приятеля ми много иска да му го лапам целия, ама сори майна
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Абе, технически е възможно, ама вече не е приятно предполагам! Не е нужно да го лапа целия, за да е хубаво на момчето. Има един момент, когато вече не може повече да погълне, просто защото е неприятно и наистина има опасност да повърне момичето. Пробвай да си бръкнеш с пръст навътре в гърлото и виж кво става![]()
napravo 6tqh da se zadu6a - kato se zamisli 4ovek logi4no etaka da stane (za nosoglutka mai govorq) batigur4
napravo 6tqh da si umra
![]()
Не става, мамка му, вчера опитах...![]()
Да, така е.Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up