.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Papa Roach
    Guest

Въпрос към момичетата а може и към момчетата

АЗ съм момче и въпроса ми е главно към момичетата но и момчета могат да кажат
    Обикновенно сутрин(след секс става дума) приятелката ми гепва боксерките или ризата или няква дреха с която съм бил предишният ден и се разнася с тях из къщи се я питам защо а тя ми вика ми много ми е кеф
    Та въпроса ми е само при нея ли е така или е нещо напълно нормално при момичетата
    (Знам че е доста дебилен въпрос ама е един сутринта и съм в работата и няма какво да правя такаче разберете ме)
    А и ако темата не е за тук сори

Супер фен
    И при мен е така Забелязала съм обаче, че и при много други момичета така се получава, и не мога да си обясня точно защо... Просто ни е приятно вкъщи да се размотаваме с дрехите на гаджето

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    И при мен е така Забелязала съм обаче, че и при много други момичета така се получава, и не мога да си обясня точно защо... Просто ни е приятно вкъщи да се размотаваме с дрехите на гаджето

Мда, подкрепям.

Особено, ако е с някаква ризка!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla

Мда, подкрепям.

Особено, ако е с някаква ризка!
    Дам, или тенисчица

Обичам мъжките дрехи! Огромни са и са супер яки
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    И аз имах едно гадже, което спеше по-често удома и винаги искаше да облича някоя моя по-стара тениска, за да спи с нея. Не е само при теб така, че не се притеснявай.

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз най-обичам да спя голичка, но ако е хладно съм склонна и на тениска на приятеля ми. Обичам да му нося дрехите - миришат ми на него (дори и когато са прани, пак си ми миришат на него)...

Мдам тва е яко мнг секси изглеждат момичета в големи мъжки тениски. \/

Мда, някои хора като мен са предвидливи /след като се разболях от голо спане/ и са занесли пижама при мъжа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И мен ми е супер кеф да го правя.. причините - неустановени.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    world of DRUM n BASS
    Мноо ме кефят мъжки дрехи Иам 3 тениски и 1 панталон

Ами според мен е защото момичетата обичат да са обградени от дрехите на гаджетата си.Мирише им на тях и се чувстват сигурни. Всъщност е много приятно да усещаш по себе си аромата на гаджето си, дори на някои жени им действа възбуждащо.А и са удобни

Голям фен
    Тя и приятелката ми винаги спи с мои дрехи и много ме кефи как изглежда примерно с мои боксерки, ама това с развяването сутрин с мои дрехи си е направо плашещо... То така се започва - първо твоите дрехи, после си донасят четка за зъби, после някоя друга дрешка и накрая - хоп - ти се оказваш един добре женен младеж Внимавайте с това прилепване, че има много целенасочени мацки..

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Тя и приятелката ми винаги спи с мои дрехи и много ме кефи как изглежда примерно с мои боксерки, ама това с развяването сутрин с мои дрехи си е направо плашещо... То така се започва - първо твоите дрехи, после си донасят четка за зъби, после някоя друга дрешка и накрая - хоп - ти се оказваш един добре женен младеж Внимавайте с това прилепване, че има много целенасочени мацки..
    Аз на приятеля ми му купих четка за зъби, за да има една у нас...

Град
    София
    Що бе кво лошо, мене ми действа супер възбуждащо да я гледам с някоя моя ризка
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм оставала на сутринта у гаджето си и 1 път само съм му обличала тениска и то на 1 купон, защото ми беше горещо. Не обичам да нося чужди дрехи и не обичам моите да ги носи някой друг. Ако ги изпере- може, ама просто не ми допада тази идея.

Re: Въпрос към момичетата а може и към момчетата

Цитирай Първоначално написано от Papa Roach
    АЗ съм момче и въпроса ми е главно към момичетата но и момчета могат да кажат
    Обикновенно сутрин(след секс става дума) приятелката ми гепва боксерките или ризата или няква дреха с която съм бил предишният ден и се разнася с тях из къщи се я питам защо а тя ми вика ми много ми е кеф
    Та въпроса ми е само при нея ли е така или е нещо напълно нормално при момичетата
    (Знам че е доста дебилен въпрос ама е един сутринта и съм в работата и няма какво да правя такаче разберете ме)
    А и ако темата не е за тук сори
    Даже и да не сме правили секс с приятеля ми, сутрин обожавам да му облека някоя дреха и да се мотая с нея.Докато се събуди усещам неговата миризма, докосвам сякъш неговото тяло и това адски ме кефи.Пък и той като се събуди обикновенно казва нещо от рода "А?Защо си ми облякла блузата?Я си ми я дай!", сваля я и при всички положения намазвам, или пък пак намазвам:о))))))))

Papa Roach
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    ОО не се притеснявам от това защотот от 3 месеца жевее с мен и да ти кажа право това е велико мога да я виждам абсолютнос еки ден обикновено си е в къщи преди мен и е много приятно да има кой да те посрещне . А за женидба мога да почакам има доста време докато съм готов за толкова сериозна крачка а и тя такаче няма от какво да се плаша.
    А иначе благодаря за отговорите просто ми беше интересно как е при другите . На мен лично ми е гот да е в мойте дрехи се едно я прегрущам дори да съм на 3 метра от нея

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    До сега не съм го правила това, но и аз мисля че е супер, някак си все едно той е при теб. Усещащ го, пък и обожавам да усещам миризмата му.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Обичам мъжките дрехи! Огромни са и са супер яки
    mhm i as
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Много е яко да видиш момиче по прашки и отгоре една широка мъжка риза/тениска,не е ли така?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си