.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: ВИДЯХ ГИ...

Че кво като е чалгар, на концертите които са на локото 15-20 мин след началото влизаш безплатно, верно няма да си отпред ама шанс.
    За Менсън ще е същото, само се чудя как ще се смеся в тълпата.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Супер фен
    Град
    в килера
    Концерта беше просто велик! Не мога да си представя какво щеше де стане, ако не бях отишла... сигурно щях да умра от завист... само ме е яд, че не си взех фотоапарата и че на последните 2 песни майка ми ме задърпа към изхода...

Със всеки изминал пост който чета осъзнавам колко съм тъпа

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Child_In_Time
    Със всеки изминал пост който чета осъзнавам колко съм тъпа
    И на мен за малко да ми се размине... до последно не ме пускаха, но някъде на 5-ти април отидох и вдигнах страшен цирк на нашите, ревах, обещавах и се държах като луда... сякаш ме беше обладал зъл дух и най-накрая на 6-ти април отидох и си взех билет... ня няколко пъти нашите ме заплашваха да ми вземат билета, ама не се получи... обаче преди тва си бях взела билет за Блайнд Гардиън... удоволствието беше двойно

Фен
    Град
    софия
    Беше феноменално хораа!! МНооого яко!
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gabbybon
    Беше феноменално хораа!! МНооого яко!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Магесник
    Бе може да се опише,трябва да се види.На The Number Of The beast от сцената се показа 3 метрова кукла на дявола,която си въртеше главата и със светещи червени очи зяпаше публиката. На Iron Maiden,огромен танк се показа на сцената,завъртя си оръдието към побликата и от него излизаше дим,очаквах да изстреля някакви фоерверки,но в този момент от купола се показа Еди,който се въртеше и зяпаше публиката през бинокъл.Накрая на The Evil That Man Do ,на сцената се появи огромна ходеща кукла на Еди,която се правеше че стреля по публиката с един автомат.Почти за всяка песен отзаде се разпъваха за фон огромни декори. Беше велико!
    Култови моменти !!!
    Бешее супер доброо.. Миро, с тебе се изгубихме по едното време, ма поне си изиграхме белота , иначе на входа беше нещо страшно...
    Само оная кучка Карън Харис ич не ме накефи, но тва е нищо просто..

Най ме накефи когато уж вече свършва концерта нали и изведнъж сичко гръмва и тууу минетс ту миднаайт алелеле супер яко се накефихме на тва..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си