- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ВИДЯХ ГИ...
Че кво като е чалгар, на концертите които са на локото 15-20 мин след началото влизаш безплатно, верно няма да си отпред ама шанс.
За Менсън ще е същото, само се чудя как ще се смеся в тълпата.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Концерта беше просто велик! Не мога да си представя какво щеше де стане, ако не бях отишла... сигурно щях да умра от завист... само ме е яд, че не си взех фотоапарата и че на последните 2 песни майка ми ме задърпа към изхода...
И на мен за малко да ми се размине... до последно не ме пускаха, но някъде на 5-ти април отидох и вдигнах страшен цирк на нашите, ревах, обещавах и се държах като луда... сякаш ме беше обладал зъл духПървоначално написано от Child_In_Time
и най-накрая на 6-ти април отидох и си взех билет... ня няколко пъти нашите ме заплашваха да ми вземат билета, ама не се получи... обаче преди тва си бях взела билет за Блайнд Гардиън... удоволствието беше двойно
![]()
Беше феноменално хораа!! МНооого яко!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Първоначално написано от gabbybon
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Култови моменти !!!Първоначално написано от Магесник
Бешее супер доброо.. Миро, с тебе се изгубихме по едното време, ма поне си изиграхме белота, иначе на входа беше нещо страшно...
Само оная кучка Карън Харис ич не ме накефи, но тва е нищо просто..![]()
Най ме накефи когато уж вече свършва концерта нали и изведнъж сичко гръмва и тууу минетс ту миднаайт алелелесупер яко се накефихме на тва..
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди