- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- курва ли съм ?!?!
jitiram 1 pesen da ti se posmeqt "Kurva si ja mene ti , utre shte si s drug nali , a ja moite dumi si misli , kakto za zaebi....."
Като ти се духа духай !!!
Не си к***а
21 век тая дума е отживелица
Продължавай да се усъвършенстваш,мъжете обичат добре да им духат.Иначе не смятам че си курва.
не си курва спокоино
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Или говориш за себе си или за някоя твоя приятелкаПървоначално написано от Анонимко
. А относно темата курва означава жена която се ебе с всеки един без пари
![]()
Без да те видя отдолу, немоа ти отговоря![]()
![]()
Не си!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не си! Щом доставяш удоволствие само на приятеля си , а не и на други хора , значи не си.
6tom pita6 - zna4i si !
Ima osnovanie ili prosto se fuuka6 -ku4ka si![]()
SKAPA TOVA 4E DOSTAVQ6 NA PRIQTELQ SI UDOVOLSTVIE NE ZNA4I 4E SI KURVA.NE GO PRAVI6 S VSI4KI IZOB6O ZNAE6 LI ZNA4ENIETO NA DUMATA KURVA![]()
офффф пълни глупости.... не си курва естесвено .... щом държиш на приятеля си и не ми изневеряваш и междувреммнно не спиш с още 10 човека ... тогава мога да кажа : ДА , ти не си КУРВА!!!Честито...аа това че му духаш то си е нормално в една връска... ти пък де си се засила на 15 години ...
П.П охх знайте ли къв е проблема на тоя свят... че възрасните се държат като деца и даже по някой път тъпо,защото искат да бъдат младе... докато ние тийновете се държим по зряло и правим всичко възможно да приличаме нас големи..
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
офффф пълни глупости.... не си курва естесвено .... щом държиш на приятеля си и не ми изневеряваш и междувреммнно не спиш с още 10 човека ... тогава мога да кажа : ДА , ти не си КУРВА!!!Честито...аа това че му духаш то си е нормално в една връска... ти пък де си се засила на 15 години ...
П.П охх знайте ли къв е проблема на тоя свят... че възрасните се държат като деца и даже по някой път тъпо,защото искат да бъдат младе... докато ние тийновете се държим по зряло и правим всичко възможно да приличаме нас големи..![]()
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
аве със мойто отрижателно мнение за свирките -може би
но във днешния порочен свят ти си даже светица щом нищо друго не правиш
Тъпо![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
адски![]()
знаеш ли какво е курва...?онея мацета дето си предлагат услугите за пари
na4i da vi kaja na si4ki shmatoci i shmato4ki 4e absolutno vsi4ki jeni ste kurvi po to4no momi4encata oshte ot 13 god po4vate da duhate i da sa plushtite posle sa prodrusvate i ne znaite ko praite daje pove4eto po4vate da sa praskate za pari za da drysate amfetamini da hodite po diskote i zashtoto ste naivni se vlubvate v svodnika si no tova e moi primer se pak iskam komentar ot vasha strana![]()
dd
palooma mila ne si prava oniq maceta deto go praviat za pari sa prostituki te pone go praviat za pari a vie kyrvite go pravite za udovolstvie shtoto ste nifomanki daje po dobre e da si prostitutka ot kolkoto kytva. ot kyrva i prostituka ima mnogo golqma razlika qvno si dale4e ot istinata
dd
Тебе, ако те хвана ще те наиба ама ще те съдера от ебане до кръвПървоначално написано от palomaaa
![]()