- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хелпче за едно малко проблемче
здр бонбончета,бебчета, сладкишчетааа искам да ви кажа едно мъничко промблемченце с моето мило, та така моето мичличко като си свали гащенцатата и си покаже пишелнжетото и ми го хакне у дупенцетото и почне да се лашка като зайченце пуска нещу беличкооо и може ли да се получи някако недорузамениенцеее и да се пръкне бебченцеце.щото аз съм 145 кила и няма да забележа много ако има бебченце в моето коремченце а много ще ме боли путенцетооо ако се покаже бебченцецето през путенцецето щот съм на 12 и съм детствефена. помощщщщщ! (by д-р пейнъ! )
![]()
![]()
![]()
Умрях от смях, до като четях....
Та по темата: Честито девственице, вече си бременна![]()
11 т. от правилника
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Uffff nqmam dumi...Sprete s tiq ligav6tini...
АХАХАХХАХ попиках се от смях как може да ги измисляте такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темама е заключена, понеже е ебавка!
ама тя наистина заключена тая тема бе ...
Не ме ядосвайте, че ми е дошло и съм се изнервила много. Ще ми писне и ще я заключа тая тема най-накрая.
само така браво скарай им се да не злоупотребяват с търпението ти по време на цикълПървоначално написано от kоalka
Оф,как не ви писна да пишете простотии и да се заяждате един с друг. Вземете да порастнете няма да е зле. Особенно за тзои, който я е пуснал. Налегни си парцалките и мисли малко преди да действаш.
Абе kolka ти каква си бе? Стига повтаря да не сме писали след теб ами заключвй щом можеш... 2 koalki ли има тук... Една модератор с 11000 и една "Новак" с 21 мнения!?
Заключ.
Дам ... заключ![]()
TI NE SI DOBRE 12 GODINI 145 KILA{IZROD LI SI MA}Първоначално написано от бебченцетоо
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
hahhaha i az taka.
PSmryzna mi nqkoj hora da se praat na interesni,na modove,admini i t.n.
![]()
bez komentar taq e mnogo tupa 6a sa pukna ot smqh egati bu4vata si
Заключ =D>
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ми запуши си путенцето за да нямаш такива проблемчета! Боже, направо съм шашнат какви хора има.Първоначално написано от бебченцетоо
nz...ama na men mi zvu4i kato mn spolu4liva parodiq na nqkoi izkazvaniq v toq forum\
/
p.s foruma me kefi, no ponqkoga naistina 4eta gluposti![]()