.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    бебченцетоо
    Guest

хелпче за едно малко проблемче

здр бонбончета,бебчета, сладкишчетааа искам да ви кажа едно мъничко промблемченце с моето мило, та така моето мичличко като си свали гащенцатата и си покаже пишелнжетото и ми го хакне у дупенцетото и почне да се лашка като зайченце пуска нещу беличкооо и може ли да се получи някако недорузамениенцеее и да се пръкне бебченцеце.щото аз съм 145 кила и няма да забележа много ако има бебченце в моето коремченце а много ще ме боли путенцетооо ако се покаже бебченцецето през путенцецето щот съм на 12 и съм детствефена. помощщщщщ! (by д-р пейнъ! )

Супер фен

Умрях от смях, до като четях....

Та по темата: Честито девственице, вече си бременна

11 т. от правилника
    194 kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60

Uffff nqmam dumi... Sprete s tiq ligav6tini...

SMQH
    Guest
    АХАХАХХАХ попиках се от смях как може да ги измисляте такива

Темама е заключена, понеже е ебавка!

Guest
    ама тя наистина заключена тая тема бе ...

Не ме ядосвайте, че ми е дошло и съм се изнервила много. Ще ми писне и ще я заключа тая тема най-накрая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kоalka
    Не ме ядосвайте, че ми е дошло и съм се изнервила много. Ще ми писне и ще я заключа тая тема най-накрая.
    само така браво скарай им се да не злоупотребяват с търпението ти по време на цикъл

Оф, как не ви писна да пишете простотии и да се заяждате един с друг. Вземете да порастнете няма да е зле. Особенно за тзои, който я е пуснал. Налегни си парцалките и мисли малко преди да действаш.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Абе kolka ти каква си бе? Стига повтаря да не сме писали след теб ами заключвй щом можеш... 2 koalki ли има тук... Една модератор с 11000 и една "Новак" с 21 мнения!?

Guest
    Заключ.

Град
    The Moon
    Дам ... заключ

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: хелпче за едно малко проблемче

Цитирай Първоначално написано от бебченцетоо
    здр бонбончета,бебчета, сладкишчетааа искам да ви кажа едно мъничко промблемченце с моето мило, та така моето мичличко като си свали гащенцатата и си покаже пишелнжетото и ми го хакне у дупенцетото и почне да се лашка като зайченце пуска нещу беличкооо и може ли да се получи някако недорузамениенцеее и да се пръкне бебченцеце.щото аз съм 145 кила и няма да забележа много ако има бебченце в моето коремченце а много ще ме боли путенцетооо ако се покаже бебченцецето през путенцецето щот съм на 12 и съм детствефена. помощщщщщ! (by д-р пейнъ! )
    TI NE SI DOBRE 12 GODINI 145 KILA{IZROD LI SI MA}

Споко,не съм чувал каца да забременее.

$$
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Споко,не съм чувал каца да забременее.
    hahhaha i az taka.
    PSmryzna mi nqkoj hora da se praat na interesni,na modove,admini i t.n.

Град
    не е установено още :]]

...

bez komentar taq e mnogo tupa 6a sa pukna ot smqh egati bu4vata si

Супер фен
    Заключ =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Re: хелпче за едно малко проблемче

Цитирай Първоначално написано от бебченцетоо
    Ми запуши си путенцето за да нямаш такива проблемчета! Боже, направо съм шашнат какви хора има.

^^puh4e^^
    Guest
    nz...ama na men mi zvu4i kato mn spolu4liva parodiq na nqkoi izkazvaniq v toq forum \/

p.s foruma me kefi, no ponqkoga naistina 4eta gluposti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си