- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на носа за момче
Готино ли е според вас ? Аз съм решил да си направя, но не знам дали няма да е малко ... педалско ( Аз не съм обратен)
В поликлиниките из София правят ли дупки на носа, че аз само за уши знам![]()
Благодаря![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
..виждала съм даже с обица на пъпа ама...се си е педалско
Хм ако избереш правилно обицата няма да е лошо ама ако е някоя малка точица или нещо бляскаво бляк...Някоя халка ще е хубаво ако може да се върже с цялата ти визия.(ако си някой с прическа и тесни дънки и розови тениски..нищо лично към тия хора ама сериозно ше ти седи гейско)
Е аз съм решил да е някаква малка точица, един приятел си сложи такава и му отива, ама де да знам![]()
Не съм от тези с тесните дънки и розовите тениски, но се грижа за външния си вид, доколкото ми се занимава![]()
Зависи от цялостното ти излъчване и визия,а също и от вида на обицата,която ще си сложиш.Принципно,самото пробиване се првави в специални за целта,студия ,а не по поликлиники.Иначе,сега като се замисля,не съм виждала,момче с обица на нослето.Ама иначе,идейката си я бива.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
kat4enceto, нося си се в мой стил
Аз съм си малко лудо лапе, така че ще ходя да си пробивам носЪ и това е, само не знам дали в поликлиниките пробиват![]()
да яко е една халкица като негууууууууууу![]()
![]()
--->
или пък такавааа--->
страхотно е
мноу е педалско за мен за теб нзн![]()
![]()
![]()
![]()
и честно казано е грозно чак такиа кат горните/и за момичета и за момчета\
А тези горните ги изключвам, халка в никакъв случай. Не искам да приличам на бик![]()
ми според мене ако си праи момче обица на носо е едно от двете или като "бик" или халка
некфи топченца мънинки и такифа глупости са ебати грозните...........макар че аз ако си праа на носа предпочитам тая дет е кат "бик"![]()
може да не си педал, ама сложиш ли си некфа шибана точица на носа 100% ще замязаш на такъв. Прави кфото знаеш, ама да не сдухаш после като те свалят травеститите по Ботев.
Ходи в студио, не в поликлиника![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
мдам..определено точка ще е педалско![]()
Boot, идеята точно е да не замязам на такъв при положение, че не съм
Искам в поликлиника, защото там хигиената е перфектна и все пак го прави медицински работник, докато в студиата са 18-19 годишни момчета/момичета, които не се знае дали сменят иглите ..
м... топченцето е наистина доста педалнско... един от класа ми има.. обаче е гей...
Life sux but just keep smiling
не не нее.В пликлиника ще ти го направи някой,който разбира от дупчене на вени,най мн на взъглавнички на уши.Ако отидеш в ДоБРО студио ще те продупчи професионален пиърсър,ще ти обясни как да се грижиш за него и няма от какво да се притесняваш от към хигиена.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Страх ме е от тия професионални "пиърсъри", накрая ще си го пробия сам![]()
за мъж халка се търпи, но точка![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вие кво искате да ми кажете ся...че 2 Рас е бил педал щото е имал обица на носа![]()
![]()
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Нали искаше съвет? Айде ние да сме хора с много дупки по тялото и с малко повече опит от теб и да можем да ти кажем къде няма да ти сменят иглата, ше мое ли?! Тия филми с 15 годишните пиърсиръри, които не сменят игли, не си мият ръцете и работят в някфи дупки не тука ако обичаш.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Отиваш в едно студио (Trip House, Mania, Monika, Tool, Gorgon(всъщност то май е Inky Dragon)).Начи избираш си едно от тея (ако си от сф), ние културно ти обясняваме къде са, ти културно отиваш там, говориш с момчето, не се правиш на много интересен, щото няма да го впечатлиш, казваш му какво искаш и той с игла ти пробива носа.
В поликлиника най-вероятно ще ти го дупчат с пистолет, щото просто цаката с иглата не им е ясна, а ако ти го дупчат с пистолет - чакай проблем.
За хигиената можеш и сам да се увериш - имат си такива машинки за дезинфекциране, можеш да наблюдаваш дали пиърсъра си слага нови ръкавици, дали взима нова игла, какви препарати ти слага по мястото за дупчене. Изобщо хиляди неща, които СА ХИГИЕНИЧНИ. Аман от тъпанари, които живеят в някой тъп филм и имат мнение за пиърсите, съвпадащо с тфа на баба ми.
Добре де, добре, какво ми се нервиш ? Чак пък да съм "тъпанар" ...
Еми ти питаш - ние най-културно ти даваме съвети, а ти упорито си държиш на своето. И то става въпрос за нещо, от което очевидно не разбираш!
дай аз да ти пробия носа и без тва аз мога да пробивам и съм си пробивала ...къф ти е проблема ?![]()
Дали ако разбирах, щях да ви питам за нещо ?Първоначално написано от Boot
Сякаш имаш сополНа момче отиват само татуирофки особено на гърба една голяма
![]()
не ама му седи така...тая обичка и това корсетче баш като на черен гейПървоначално написано от hip Hop Mace
![]()