- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на носа за момче
Млъкни и слушай какво ти казват! Буут има достатъчно обеци, 2 от тях са правени в студио и ти определено се държиш като човек, който мисли, че има представа от тези неща.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
1. Лекарите не правят пиърсинги!
2. Ако толкова се притесняваш, си купи един абокат от аптеката и кажи на човека в студиото да те пробие с него - 100% е стерилен. Или кажи, че искаш да видиш как дезинфекцират иглата пред теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Джизъсе!!!Първоначално написано от Jamalska
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
нали знаеш че с или без обица пак си си сладур![]()
и само не ми отговаряй с Не!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
малко педалско е ..но щом ти харесва си направи ..а може и да ти утива![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Зависи от визията на човека,но мен лично не ме кефи...за момиче-да,макар и понякога да изпитвам погнуса от някои кадри по улицата...
Едва ли ще искаш точно моето мнениено и според мен няма да е готино някво малко топче на носа, на момчетата адски мн им отива да имат обица на лявото/дясното ухо, а също и на веждата! До сега не ми се е случвало да видя момче с обица на носа-топче, но мога да си го представя! За веждатат обаче знам, че мн трудно се поддържа, но за сметка на това стои много готино! Ама недостатъка е, че обецата се поддава на движение и кожата започва да изтънява и може да падне! Ох аз мн се отклоних...
Ами с 4 думи- няма да ти отива!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Отиди в студио. Ако имаш хубав нос..да. Иначе за момче не ме кефи много.
Оф как можахте по толко тъп начин да съживите толко стара тема
е айде ся ..Първоначално написано от Jamalska
![]()
p.с
Pliok0019
има мн сладко носле
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
в поликлиниките са леко некадърни и по-добре отиди в студио.
дали ще приличаш на педал зависи от това каква обица ще си сложиш![]()
мдамм и на мен ми изглежда педалако особено ако е топчепък ако е лъскавоо...
без коментар...
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
ако ще си слагаш обица на лицето препоръчвам да е на веждата![]()
бате ти гей ли си? не слагай, ако не искаш да те пречукат от бой някои хейтъри![]()
Еми не ми харесва мисля че е педалско![]()