- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Буш в България.
Хм.. А кога ли във Вашингтон ще настанат такива безредици заради посещението на Първанов и американците ще го преглътнат мълчаливо..?![]()
аха, значи 12 часовия протест ще ти сложи парата в джоба,а?Първоначално написано от _Becko_
![]()
Код:( 9 ЮНИ, СЪБОТА 9.30 ч., ОТ НДК ДО НАРОДНИЯ ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ”) срещу визитата на Джордж Буш – ВОЕННОПРЕСТЪПНИК №1. НЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ! ДОЛУ АМЕРИКАНСКИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И МИЛИТАРИЗЪМ! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА И БРАТСТВОТО МЕЖДУ ВСИЧКИ НАРОДИ!
Хайде всики да развеем любимото червено знаме и да отидем на мирния пртест![]()
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1054985
един финландски министър (??) беше казал - когато спиш до мечката не трябва да мърдаш много-много.не че ние спим до нея, но все пак...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ОМФГ!Русия няма да участва в учения в Румъния и България, но ще насочи своите оръжия към базите на САЩ в тези страни, заяви генерал Владимир Шаманов, съветник на руския министър на отбраната, цитиран от агенция ИТАР-ТАСС.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az toq samo po ime go znamsramota oba4e.. ne se int ot tova i .. nqmam poznaniq .. neka doide vidi ne me burka
i bez tva ne sum v stolicata
![]()
![]()
![]()
Те пък що ли не вземат и да погърмт малко насам...и на иракчани ще им е по-близо. Израел и те...готино ще е. Че и по-евтино ще му легне на Буш.
И кво,аз значи съм на даскало и трябва да мина през снайперистите..еми ако не пиша понеделник вечерта,значи някъде по вестниците ще ми има името.
Верно е мн тъпо да затварят цяла София.Като беше Кондолиза не можеше птичка да мине,сега при тоя не ми се мисли..И съм съгласна - ако го гръмнат тук,както се ебава един съученик - " САЩ -БГ -> 10:0 ) "
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Те ще затворят цяла София , ама не помня в кой вестник бях чела , че ако има пране по терасите ще има глоба или нещо таковаТака че му мислете софиянци.
Ние в град Люлин сме си добре![]()
,да му мислят съседите в центъра.Аз като се замисля не съм софиянка,а люлинчанка! ахах
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Явно не знаеш, но никога не е било разрешено да си простираш прането на балкона от към улицата.
вие нали знаете, че евреите гръмнаха двете кулиточно на този ден е нямало нито един евреин на работа в търговския център
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни