- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готина мъжка прическа с гел?
Може ли някой да каже готина мъжка прическа с гел?Ако приложи и снимка екстра.В смисъл да каже как се оформя.
На иглички е яко,за друго не се сещам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
праскаш 3 тъбички гел на главата и с гребена се решиш на гореееееее![]()
Това имах и аз предвид-но 3 тубички няма ли малко множко да дойдатПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
неможе и 7 да сложи нишо няма д астане ..най-мн д аму изпопада косата
![]()
![]()
xax nekoq druga?
Зализваш бритона надолу или настрани, а отзад го вдигаш на бодлички, става яко![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
MI podstrigvash se ot strani kuso ot zad si ostavqsh taka kosata , ako iskash ot zad i ot gore moje da si q izrusi6 i q digash na bodli4ki ot gore i ot zad i stava mn qko jenite nema da sprut da ti4at po tebe![]()
Събери пари /15лв за пострижка и още толкова за продукти/ и отиди в някой много хубав салон да те направят. Отваряй си хубаво устата да ти предлагат и като се харесаш си земи от това, с което са те направили, за да се правиш и сам така. Да похарчиш повече пари за продукт за коса не е лоша инвестиция - първо, косата ти няма да опада; второ, ще ползваш много по-малко количество от продукта за постигане на ефект, колкото с други продукти; трето, възможностите на професионалните продукти са по-големи...
Ако все пак не искаш да си вземеш професионален, отиди в някоя хубава аптека и ти препоръчвам на l`oreal out of bed /фибро крем/ ако искаш по-твърда фиксация и блясък/леко мокър ефект или l`oreal remix /моделираща паста/, за сух ефект, но с големи възможности за моделиране!
и няколко съвета за начинаещи...
1. на чиста коса продуктите хващата по-добре
2. повечето продукти трябва да се нанасят на суха коса, за да се постигне максимален ефект
Mi britona leko nastrani otgore si go vdigash na bodlichki otzade si ostavash malka opashka koqto frizioorkata da q filira i e super..;] pone sega tui e moidata;] koqto pricheska i az polzam;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
иглички...всичко друго съкс(особенно гейските замазани коси... )
Life sux but just keep smiling
Здравейте !!!Не разбрах как да добавя снимка и за това не добавям !!!Но имам идеи!!!
1,-Отиди на фризьор !!!
2,-Вземи гребен и гел за госа сложи на гребена малко и почни от бритона да зализваш назад колата си и така а след две две-три минути трябва да хванеш косата от долу и да я повдигаш на горе !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прическа тип РосОт "Приятели"...хващаш си бретона и го зализваш нагоре с гел-на мен мн сладък ми изглеждаше Рос
![]()
Zavisi ot kosata. Az li4no si q pravq lushtqshta s ki4uri lego zalizani, no ne polzvam gel ami lak zashtoto ne iskam kosata mi da stava gadna i mazna i da ima purhot. No stila koito az polzvam mi otiva zashto kosata mi e hubava za tova, tovam oge da ne stane s tvoqta, osobeno ako e kudrava. No iglichki si e dobre, stiga da e kusa kosa.
оставяш ки4е одзат и го исправяш с преса...а отпред се постригваш кьсо и оставяш бритона леко настрани.
опаш4ицата одзат може да я поглезиш като я изрусиш леко в тон с бритона![]()
тая при4еска е станала масова в на4алото на 90-те заедно с изгрева на 4алгата, вси4ки 4алгаджии я носеха,и сега отново се врьща на мода с пьлна сила![]()
някаде 4етох 4е 2008 година всеки втори ще е с такава![]()
![]()
мн яко![]()
Е ТВА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-СЕЛСКАТА И УРОДЛИВА "ПРИЧЕСКА"-ти ме убиПървоначално написано от lubopitniqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Охх моля ви бее съмнява ме ,че момчето иска да прилича на АЗИСПървоначално написано от lubopitniqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ти ли???Първоначално написано от гьзе с ки4ее
.....гавра....
аз предлагам да си залижеш косата като италиански мафиот.но не забравяй че трябва да си носиш гребенче ф джоба!!и трябва да стане много мазно,иначе няма да е яко!!
you should kill yourself >=D
Хахахха да дом МАФИОЗО![]()
и вадиш гребенчето през 5 мин. да се зализваш като с едната ръка държиш гребена а с другата кичура
![]()
предлагам и снимков материал![]()
излезна ли ти готиното пикче на ал капоне защото на мен нещо не![]()
http://www.cr.nps.gov/museum/exhibit...s/AlCapone.jpg
napravi si pri4eska ki4e (otpred kuso, odzat puska6 dulgo)
tva e nai qkata fe6anska pri4eskaaa