.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Вярвам, да!
    Магии - има хора, които от години се опитват да ми навредят посредством магии!
    Суеверия - ами по скоро, се забавлявам с разни суеверия!
    Уроки - ами смятам, че са нещо реално,макар и недоказуемо от научна гледна точка, както и горните две!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Много съм суеверна и честно казано си вярвам в магийките и мн ме е страх някой да не вземе да ми направи ......

Супер фен
    Разбира се, че вярвам. А който не вярва... дано някой ден да не се убеди сам...

az vqrvam prekaleno stranni ne6ta se slu4vat(a i na men sa6to)za da sa prosto slu4aini savpadeniq i slu4ki...
    There's Curses Lurking in our heads
    but we don't want to find them
    We need to come back down and face what we've become

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glass Candle
    Вярвам.

Т'ва не са бабини деветини, а истинска енергетика, мамка му!
    Ако насочиш нечии помисли и желания с определен заряд към друг, се получават страшни (по-скоро в отрицателния смисъл) неща. Виж за уруките не знам. Ама май пак е същото. И цялата тая мистерия с магии, уруки, заклинания не са просто тревички, пари, аромати, странни светлини и думички, произнесени със задгробен глас. Също толкова тъпо е да твърдиш, че тва са измислици, колкото и да кажеш, че пяната от бирата е сапунена...
    Всъщност по-глупаво е да твърдиш нещо без да можеш да го обясниш логично.
    Това твърдение за енергията е интересно.
    Магиите са енергия да,защото са мисли.Но само мислейки за нещо не можеш да промениш нищо.

Guest
    Плацебо ефект? Я разкажи

RAWRRR*
    Guest
    TheNightRider,
    Плацибо ефекта доколкото знам,е за да те накара да повярваш в нещо чрез самовнушение и така да промениш себе си.Но не можеш чрез плацибо ефект да промениш ОБЕКТИВНО другите,или греша?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Да промениш себе си е по-трудно от това да промениш другите.
    Да де,
    Ама е невъзможно да направиш черна магия чрез плацибо ефект

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Лагерни приказки

Guest
    Ооо знам го тоя ефект. Четох за изследване при което хипнотизирали доброволци и им внушили че ще допрат горещо желязо до кожата им а вместо това допряли картонче.Тогава веднага при повечето доброволци се появил белег като от изгаряне. После след някакво време пак ги извикали и под хипноза казали че не са допирали желязо.При което за дни на всички им изчезнали белезите. Също така знам че има такава практика за махане на белези под хипноза. Друго интересно е, някои специалисти казват че усмивката подобрява състоянието на организма тоест ако се усмихваме ни идват положитени мисли които му влияят добре.

4544

умерено

да имам и доказателство начи преди бях се ядосала на баща ми и му бях пожелала гадно пожелание и след няколко часа се збъдна =D> а пък може би съм вещица кой знае....... или пък магиосница [-o< \/

не

не...хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си