- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в магии, уруки и разни суеверия
Много съм суеверна и честно казано си вярвам в магийките и мн ме е страх някой да не вземе да ми направи ......![]()
Разбира се, че вярвам. А който не вярва... дано някой ден да не се убеди сам...![]()
az vqrvam prekaleno stranni ne6ta se slu4vat(a i na men sa6to)za da sa prosto slu4aini savpadeniq i slu4ki...
There's Curses Lurking in our heads
but we don't want to find them
We need to come back down and face what we've become
Всъщност по-глупаво е да твърдиш нещо без да можеш да го обясниш логично.Първоначално написано от Glass Candle
Това твърдение за енергията е интересно.
Магиите са енергия да,защото са мисли.Но само мислейки за нещо не можеш да промениш нищо.
Плацебо ефект? Я разкажи![]()
![]()
TheNightRider,
Плацибо ефекта доколкото знам,е за да те накара да повярваш в нещо чрез самовнушение и така да промениш себе си.Но не можеш чрез плацибо ефект да промениш ОБЕКТИВНО другите,или греша?
Да де,Първоначално написано от TheNightRider
Ама е невъзможно да направиш черна магия чрез плацибо ефект![]()
Ооо знам го тоя ефект. Четох за изследване при което хипнотизирали доброволци и им внушили че ще допрат горещо желязо до кожата им а вместо това допряли картонче.Тогава веднага при повечето доброволци се появил белег като от изгаряне. После след някакво време пак ги извикали и под хипноза казали че не са допирали желязо.При което за дни на всички им изчезнали белезите. Също така знам че има такава практика за махане на белези под хипноза. Друго интересно е, някои специалисти казват че усмивката подобрява състоянието на организма тоест ако се усмихваме ни идват положитени мисли които му влияят добре.![]()
да имам и доказателство начи преди бях се ядосала на баща ми и му бях пожелала гадно пожелание и след няколко часа се збъдна=D> а пък може би съм вещица
кой знае.......
![]()
![]()
или пък магиосница
![]()
[-o<
\
/