.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Манджа...
    Guest

Говоря прекалено бързо... :/

От стрес ли от какво... но напоследък 80% от приятелите ми казват, че говоря прекалено бързо... Като ми направят забележка забавя си говоря и след 2-3 минути пак почвам на старата скорост Срам не изпитвам, който иска да ме разбира е*ал съм ги сичките, ко да напраа че загряват бавно Та видело се е някак си трябва да почна постоянно да говоря по-бавно... Някакви начини да се оправя?

Guest
    Отиди на логопед.Той ще ти помогне

Супер фен
    Като си сам вземаш някоя книга и почваш да четеш бавноооооо и то се свиква. Ама няма да стане след първата страница. Още по ще е яко ако имаш микрофон на компа и да се записваш и после да се слушаш.

Guest
    ne boi se i az sam takuv

Фен
    Град
    Ruse;]
    хич да не ти пука и аз говоря бързо днес например бях във една приятелка от класа ми с един приятел и пихме кафе и пушихме и си говорихме там разни работи споделяхме и ми направиха поне 10 пъти забележка ама кой ги слуша аз продължавах да си говоря бързо

Град
    София
    Понякога наистина е доста дразнещо ама няма за какво да ти пука толкова наистина карай си.Ако пък искаш да престанеш тва с книгата става

Guest
    Ае аз и японски са уча та си е*ало мамата нема се говори бавно хахахаха мръснооооооо

Guest
    отрежи си езика, изобщо няма да говориш

Повече от фен
    i az v posledno vreme sam zapochnala da govorq po-barzo i nqkoi fr mi pravqt zabelejka .. ama na men ne mi pyka

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    София
    Еми явно имаш какво да кажеш!Няма лошо.Само да не ги плюеш .Ако мак толкова ти пречи ,просто се постарай,пък то ще ти стане навик.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    и аз говора бързо говора,говора и ми казват: може ли пак,че много бързо говориш се ч гоня някакъв рекорд. и аз незнам.МОже би трябва някой да ни пердупреждава за да говориме по-бавно.. Аз все бързам за някъде или нещо . може затва да говора бързо.. Странна работа
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

споко и аз говоря бързо, но на мен не ми прави впечатление, нито на нашите, защото са свикналии вече с начина ми на говорене. И на мен понякога ми казват че много бързо говоря и малко да забавя темпото,ама аз пък им казвам да слушат внимателно и всичко ще ми арзберат А иначе аз и още една аверка от класа сме от бързоговорещите и много яко си се разбираме хаха. Ама не мисля че това е някакъв вреден навик и едва ли ще можеш да свикнеш на "бавна скорост" толкова лесно, но ако държиш да пробваш- пробвай тва с книгата

Манджа...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    отрежи си езика, изобщо няма да говориш
    Нема па Вече всеки, който ми каже, че говоря му казвам: "Не говоря бързо, ти просто бавно загряваш" ахуахуахуахухаухау

Манджа...
    Guest
    Че говоря бързо***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си