- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как така мъжа без косми "там"?
Здравейте!Искам да попитам как един мъж е възможно да си маха космите на интимните места?Имам предвид да ги маха само там,без да ги маха нагоре.Изобщо може ли мъжа да се обезкосмява само на "онова място"?Няма ли да е смешно по корема да има косми,а надолу-не?
По тази логика: Щом отдолу и коремът е обръснат, защо не и гърдите? Щом и гърдите са обръснати, защо не и под мишницата? Щом и там е обръснато, защо не си обръснем и ръцете, а краката? А косата?![]()
A aко е като мен без косми по корема и гърба?
абе отдулу без косми иглежда много по добре, а и жените така мислят(повечето де). Нека те изкажат мнение. Добре че нямам косми по стомаха![]()
Както могат и жените,така и мъжете!!!![]()
Лесно бе братче... Бръсни, докъдето си дигаш гащитеАз лично работя с епилатора там, ама в началото зор се издържа. Можеш и на козметик да идеш и кола да си направиш... 6 лв. мисля че е
А като имаш по корема, а отдолу не... По е яко и на 2те места да няма, но в крайна сметка остави само по корема
Айде и гледай да не се порежеш :P
А вие жените като се бруснете навсякъде защо не сте с голи глави![]()
![]()
![]()
![]()
Стига сте се опитвали да мислите, то стана ясно че само на мъжете се отдава![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
xaxa i az sum na tova mnenie che na jenite ne im sa otdava da misqlt..;]Първоначално написано от love_girls
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ЦЕНЗУРА!
.: machoka :.
s brysnene i da sma6no e mn daje ku e celiq kosmat ne pre4i i doolu da e kosmat ama da se obrysne samo po genitaliite ne vyrvi
Първоначално написано от Анонимко
as li4no ne namiram za sme6no da ima kosmi po korema...to pak se pak v tiq maje ni6to majko nqma da ostane...to maj bes kosmi ne e maj vse pak...ne kazvam 4e mi e priqtno da ima ebasi kosmite..ama vse pak tova my e prirodata![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Мда...бившият ми веднъж си беше обръснал и корема наред с интимните части и тръгваме да правим секс и изведнъж се чу доста ужасен звук - като от пърдене. Е, никой не беше пръднал...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
yf..sry 4e nqma da pi6a po temata ama are toq UNAK ili kakuvto e da si maxne lainqniq penis 4e e spr otvratitelno..trugnax da 4eta mneniqta i kat go vidqx i naprao![]()
off nqkoi da gi banni tiq ili pone toq IUNAK che kato gledam komentarite i kato vidq tuz kartinka s toq nadriskan hui naprao me xvashta gnus da pisha po temata deto i toi pisal..blqk
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми така,с мерак.Гората долу не трябва да се оставя да расте.Иначе мирише
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised