Цитирай Първоначално написано от Lestat357
Цитирай Първоначално написано от !@@!####@!#@!
az sym na 14 godini a priqtelq mi e na 17. nie sme zaedno ve4e ot 4 meseca i toi iska da go napravim. az ne sym sigurna dali iskam sex vse o6te no ako ne go napravim predpolagam 4e toi mnogo 6te mi se obidi. iskam da vi pitam dali da se syglasq s nego ili da ne pravq sex vse o6te, vypreki 4e tova moje da razvali vryzkata ni. nie ve4e mnogo pyti sme se natiskali ama za sex ne znam... A ako imate idei kak da mu kaja 4e ne iskam sex bez da mi se obidi PLS kajete.
Изчакай! Поне докато и ти не се почустваш готова за секс. Така или иначе, ако и двамата не го желаете няма как да бъде приятно. Пък и ти си едва на 14(както и да звучи това казано тук) - няма смисъл да избързваш, защото първият път винаги се помни, хубав или лош. Повярвай ми - по-добре спомените ти да са приятни. Може би все още дори не си попаднала на подходящият за теб човек. Независимо от колко време сте заедно! Не предполагай дали ще ти се обиди, стига гадаене - кажи му точно какво мислиш и как се чувстваш в прав текст! От реакцията му изводите, мисля, можеш да си ги направиш и сама. Макар далеч да не съм на 17, ако попадна в подобна сутиация мога смело да заявя, че ще чакам колкото е необходимо. Независимо колко трудно ще ми е това. Хора различни. Просто, ако на него наистина му пука за теб колкото си мислиш, в случая ще постави дори твоите желания и теб над себе си. Аз така правя, когато съм влюбен. С такова впечатление оставам, от това което прочетох - може и да не е толкова сериозна връзката Ви, не знам. При всички положения - не бързай!

Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness
Той, ако те обича и е готин тип, трябва да се съобразява с твоите желания. А готините типове са малко, в сравнение с "свинете". Така, че друга свиня лесно се намира
Първият параграф от мнението няма да го коментирам, защото не намирам за уместно точно в тази тема. С цитираният съм напълно съгласен!
+1
Mного добре казано =D>